Forside Nyheder

MTV klar med “royalt” reality TV

-
The Royal World (foto: MTV)

MTV skruer op for realityshows, og er klar med et nyt koncept “The Royal World”, hvor bl.a. Meghan Markles nevø er med.

Der er kommet et nyt, royalt twist på den klassiske realityshow-formular. I MTVs nye satsning “The Royal World” tilbringer ti royale unge en sommer sammen i et kæmpemæssigt socialt eksperiment, der giver et indblik i deres ekstravagante livsstil. De to første afsnit kan ses i aften fra kl. 21.00 på MTV Danmark.

Hvis du troede, du havde set det hele, når det gælder realityshows, så tro om igen. Nu får danske seere et eksklusivt indblik i det royale liv, når ti unge fra den absolutte elite sættes sammen under ét tag i MTVs nye realityshow “The Royal World”.

Annonce:

De ti deltagere skal tilbringe en sommer sammen og deltage i nogle af de mest prestigefyldte begivenheder, man kan komme i nærheden af i Storbritannien. Seerne kan glæde sig til at følge med i, hvordan de royale deltagere klarer sagerne, når butleren, stuepigen og tjenerne er efterladt derhjemme – og mon ikke de royale temperamenter får lov til at blusse op et par gange.

Blandt deltagerne finder vi bl.a. Tyler Dooley fra USA, som blot for lille halvt år siden blev indlemmet i de royale kredse. Han er nemlig nevø til Meghan Markle, der tilbage i maj sagde ‘ja’ til engelske prins Harry. Tyler Dooley kommer dermed til at være på udebane sammenlignet med de andre deltagere, der har ført en ekstravagant livsstil siden fødslen.

 

Søn af en nigeriansk høvding og baronesse i tre lande

Blandt de andre deltagere er Adeniyi Obafemi Olopade, der er søn af en nigeriansk høvding. Han får jævnligt besøg af sin far i London, men når han er på “egen” hånd, har han både chauffør, rengøringspersonale og husholderske under sig.

I programmet medvirker også den triple-royale baronesse, Jessica Heydel, der kan prale af at være baronesse i intet mindre end tre lande, og Zara Zoffany Farida Sassoon-Munns, der har adskillige baroner og jarler på sit stamtræ.

Programmet får premiere på MTV Danmark i aften med to episoder kl. 21.00 og 22.00.

Annonce:
KILDEPressemeddelse, MTV Danmark
Forrige artikelPristjeneste: Dette ventes at hitte på Black Friday
Næste artikelRet beordrer Amazon til at udlevere Alexa-optagelser
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.