Forside Produkter Connected Home

Netatmo solgt til den franske gigant Legrand

-
Netatmo Smoke Alarm

Legrand, der er blandt verdens førende specialister inden for elektriske installationer og digital bygningsinfrastruktur meddelte i dag, at virksomheden har indgået en aftale om at opkøbe Netatmo, der er den førende franske virksomhed inden for Smart Home-løsninger. Legrand har været aktionær i Netatmo siden 2015.

Netatmo blev grundlagt i 2011 og udvikler enkle og smarte produkter til at skabe et mere sikkert og komfortabelt hjem. Virksomheden har lanceret mange enheder samt tilbehør inden for Smart Home over hele verden. Netatmo samarbejder med virksomheder i byggebranchen gennem partnerprogrammet “with Netatmo” om at udvikle intelligente integrerede løsninger, der passer til hjemmets infrastruktur. Partnerprogrammet har således også medført udviklingen af flere forskellige løsninger i samarbejde med Legrand, såsom ’Céliane with Netatmo’ og ’Living Now with Netatmo’ – løsninger der er blevet godt modtaget på markedet.

LÆS OGSÅ: Mini-test: Netatmo Smart Smoke Alarm

Opkøbet af Netatmo, hvis brand vil blive integreret i Legrands portefølje, gør det muligt for koncernen at styrke deres tilstedeværelse på Smart Home-markedet samt fremskynde udviklingen af Eliot, et program for IoT-løsninger fra Legrand.

 

Netatmo Welcome minder meget om deres vejrstation i designet.

“Legrands opkøb af Netatmo vil både bidrage til at gøre det smarte hjem til en realitet og indfri vores mål om, at så mange af vores løsninger bliver taget i brug som muligt. Vores teams vil fortsat udvikle nye produkter og opdatere eksisterende produkter med samme omhu for at give vores brugere den bedste Smart Home-oplevelse.” , fortæller Fred Potter, der er grundlægger og CEO for Netatmo.

Annonce