Forside Indhold og distribution Film

Netflix i kovending: Vil vise egne film i biograferne før streaming (rygte)

-
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Netflix dropper angiveligt tidligere standpunkt om at deres egne film ikke kan udkomme i biograferne før på streaming.

Det var den danske politiker og statsminister Jens Otto Krag der engang sagde: “Man har et standpunkt til man tager et nyt”.

Hvis de seneste rygter om Netflix holder vand, så kan Netflix CEO Reed Hastings passende bruge det udsagn når han skal forklare det mulige foranstående kursskifte fra Netflix.

Annonce:

Magasinet Deadline kan nu fortælle at Netflix agter at lade hele 3 af deres kommende egenfinansierede film gå i biograferne før de udkommer på streamingtjenesten.

Der er tale om filmene Roma (instrueret af Alfonso Cuaron), The Ballad of Buster Scruggs (instrueret af Joel & Ethan Coen) samt Bird Box instrueret af danske Susanne Bier. Sidstnævnte har Sandra Bullock på rollelisten.

Det handler angiveligt ikke kun om penge, men også om at Netflix er blevet holdt ude fra at deltage i de store filmpriser fordi deres filmproduktioner ikke er blevet anset som en del af den traditionelle ‘film-kæde’.

Uanset årsag, så vil det være noget af et kursskifte hos Netflix, hvis de vælger at bøje sig for filmindustrien og biograferne, og forsinke premieren på streaming, til deres egenprodukter har haft mulighed for at gå i biograferne først.

 

Annonce:
Forrige artikelSonos udskyder Google Assistant
Næste artikelNy filmaftale: Pirat-streaming og -download skal bekæmpes
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.