Forside Nyheder

Nubias alternative løsning til frontkamera-problemet: Skærm på begge sider

-

Smartphone-producenterne slås lige nu med, hvor de skal placere selfie-kameraet.

Efter skærmene er begyndt at komme helt ud til kanten på smartphones, bliver der mindre og mindre plads til frontkameraet, så firmaer som Oppo, Vivo og Xiaomi er begyndt at tage nogle temmelig kreative løsninger i anvendelse.

Annonce:

Men ingen af dem er lige så kreative som Nubia. Kan du huske Nubia?

Problemet ved at bruge bagkameraet som selfie-kamera er naturligvis, at du ikke kan se, hvad du laver og komponere billedet rigtigt. Skærmen sidder jo på den anden side.

Men sådan er det ikke på Nubia X. Firmaet har ganske enkelt lagt en skærm ind på bagsiden af telefonen også. Ud over telefonens 6,26 tommers, 2220×1080 pixels hovedskærm, der går helt ud til kanten af fronten, sidder der en  5,1-tommer skærm bagpå med en opløsning på 1520 x 720.

Du kan selv bestemme, hvilken side af telefonen, du vil bruge til daglig, for telefonen finder selv ud af, om du kigger på den ene eller den anden side.

Af samme grund har telefonen ikke trådløs opladning, men til gengæld kan bagsideskærmen bruges til kontrolknapper, hvis du spiller på telefonen.

Du skal dog ikke regne med at se den i Danmark lige foreløbig. Den er kun til salg i Kina indtil videre.

 

Annonce:
Forrige artikelDisney og Marvel giver måske The Falcon og Winter Soldier deres egen serie
Næste artikelLoewe TV er først med personlig lyd
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.