Forside Nyheder

Ragnarok: Adam Price bag norsk Netflix-serie om nordisk mytologi

-
Foto:recordere.dk

Adam Price står bag den nye Netflix-serie der skal filmes i Norge og Danmark til næste år.

Netflix fortæller nu om næste skandinaviske serieprojekt, hvor de har hentet Adam Price ind som forfatter og executive producer.

Adam Price har skrevet tv-serier som Borgen og Herrens Veje. Serier der er solgt til mere end 80 lande.

Annonce:

Serien, der vil være på norsk, er et coming-of-age-drama, som tager sit afsæt i og bidrager med en ny og forhåbentlig overraskende vinkel i fremstillingen af den nordiske mytologi.

Serien er sat i den lille fiktive by Edda, som er placeret midt i den store, betagende norske natur.

“Det er en stor fornøjelse at være med til at skabe en ny norsk Netflix-serie. Vi tror på, at Norden har sin egen stemme, når det kommer til historiefortælling, og det vil vi gerne være med til at vise med denne stort anlagte serie, som bliver skrevet af et nordisk forfatterhold bestående af forfattere fra Norge, Sverige og Danmark”, fortæller Adam Price, og fortsætter:

“Serien tager sit udgangspunkt i en problemstilling, som ikke kun mennesker i Norden, men over hele verden, i stigende grad bliver tvunget til at forholde sig til; vores klima, som gennem de senere år har været under voldsom forandring. Polerne smelter med en hastighed, ingen havde forventet. Vi går gennem lange tørkeperioder. Vintrene er for varme. Oftere og oftere oplever vi voldsomme skybrud. På alle måder ekstreme vejrforhold. Verden er under forandring, og nogen vil måske påstå, at vi er på vej mod et nyt Ragnarok. Medmindre nogen når at gribe ind…”.

Hos Netflix er der glæde over at have fået Adam Price med på holdet til denne serie.

”Det er en stor glæde for mig at præsentere vores nye Netflix Original-serie fra Norge og at være med til at bringe den nordiske mytologi til live i en moderne kontekst. Adam Price er en ekstremt dygtig historiefortæller, og vi ser frem til at kunne dele hans fantastiske arbejde med Netflix-publikum over hele verden,” siger Kelly Luegenbiehl, Vice President Originals Europe, Netflix.

Optagelserne vil finde sted i både Danmark og Norge i 2019, og ender ud med en tv-serie på seks afsnit.

 

Holdet bag Ragnarok

Adam Price er en af Danmarks anerkendte serie-forfattere. Han står bl.a. bag flere anmelderroste og prisvindende tv-serier, heriblandt den BAFTA-vindende Borgen og senest Herrens Veje, begge serier, der er solgt til omkring 80 lande over hele verden.

Price fungerer på Ragnarok som hovedforfatter og executive producer og med sig har han norske co-executive producer og forfatter Simen Alsvik (Lilyhammer, Neste Sommer), executive producer Meta Louise Foldager Sørensen (Antichrist, Melancholia) og producer Stine Meldgaard Madsen (Friheden, Mercur).

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.