Forside Indhold og distribution Film

Streamingtjenesten Hulu skal være international, siger Disney

-

Disney er blevet hovedejer af den amerikanske streamingtjeneste Hulu, og de vil gerne have den ud internationalt.

Disney har flere projekter indenfor streaming. Udover udviklingen af egen streamingtjeneste, Disney+, der har de også planer for Hulu.

Annonce:

Hulu er USAs tredjestørste streamingtjeneste og konkurrerer mod Netflix og Amazon om af få del i streamingkundernes penge.

Med købet af 21st Century Fox der fulgte en ejerandel af Hulu med, og det betyder at Disney nu sidder på 60% af ejerskabet på Hulu.

 

Mere originalt indhold

Disney fortæller at det er deres hensigt at investere mere i Hulu, så tjenesten får flere originalserier. Det skriver Techcrunch.

“I betragtning af Hulus succes med abonnentvækst, dens brand og målgruppe, mener vi at der er en mulighed for at øge investeringerne i Hulu, især på indholdssiden”, fortalte Disneys bestyrelsesformand, Bob Iger, i forbindelse med selskabets kvartalsopgørelse.

Med overtagelsen af Fox der får Disney også adgang til indhold der kan gøres eksklusivt for Hulu.

I den forbindelse vil de også gerne se på at få Hulu ud som en international tjeneste.

“Når handlen er på plads (med Fox, red.) og vi har fået 60% ejerskab, der vil vi mødes med Hulus  ledelse og bestyrelse, og der diskutere mulighederne for både international vækst og investering mere i indhold”, fortalte Bob Iger.

Hvis muligheden opstår vil Disney også gerne købe andre af Hulus ejere ud.

 

Annonce:
VIATechcrunch
Forrige artikelPhilips Hue app klar til 3.parts lyskontakter
Næste artikelDenon og Marantz receivere opdateret med eARC
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.