Forside Nyheder

Waoo: Store tv-pakker en succes, prisen stiger 20 kr.

-

Waoo har annonceret prisstigning til næste år og fortæller at flere vælger stor tv-pakke.

Rygterne om de store TV-pakkers snarlige død, synes at være en smule overdrevne, lyder det fra tv-distributøren Waoo.

Annonce:

De har haft held med at hente flere kunder ind til den største tv-pakke, efter omlægninger af indholdet sidste år.

Her introducerede de større – og dyrere – TV-pakker end tidligere, og det har kunderne taget godt imod.

“Vi får stadigt flere TV-kunder, og andelen af nye kunder, der vælger den største TV-pakke, er fordoblet i forhold til tidligere år og nærmer sig 30 pct. Det viser, at der fortsat er et marked for TV-pakker, når indholdet passer til kundernes behov”, fortæller adm. direktør Jørgen Stensgaard, Waoo.

Sidste år blev der rykket rundt i kanalerne så bl.a. sportskanalen 3+ kom ind i mellem- og fuld-pakken.

Samtidig blev den største TV-pakke udvidet med streamingtjenesten Viaplay Total, og den kombination har kunderne taget godt imod.

“I de senere år har tendensen i branchen været, at TV-kunderne har nedgraderet fra de store til mindre pakker, og det har fejlagtigt ført til den opfattelse, at TV-pakker ikke har nogen fremtid. Vores erfaring er, at der er både efterspørgsel og salg i store pakker, når de har den rigtige kombination af flow-TV-kanaler og attraktivt streaming-indhold”, fortæller Jørgen Stensgaard.

 

Nye priser fra årsskiftet

På TV-markedet reguleres priserne traditionelt omkring årsskiftet, og det kommer også til at være tilfældet hos Waoo i det nye år.

De tre standard TV-pakker stiger således med 20 kr. pr. måned fra den 1. januar 2019.

“Det er aldrig sjovt at skulle hæve priserne, men når det skal være, er jeg glad for, at vi kan holde det på det niveau. Dertil kommer, at vi takket være nogle fornuftige aftaler med TV-stationerne er i stand til at sænke priserne på nogle af de mest populære danske kanaler i vores nye Waoo Flex, hvor kunderne selv sammensætter deres pakker”, lyder det fra Jørgen Stensgaard.

Waoo fortæller at prisstigningen skyldes, at aftalerne med rettighedshaverne og udbydere har indbygget bestemmelser om prisstigninger, som automatisk prisregulering efter inflationen.

 

Fakta om priser og udbud fra Waoo i 2019

– Alle tre standard TV-pakker stiger 20 kr. pr. måned, uanset om de leveres gennem en TV-boks eller som streaming.
– I Waoo Flex, hvor kunder frit kan sammensætte deres TV-pakke ud fra flere end 100 forskellige kanaler, er der både prisfald og -stigninger. Eksempelvis sænkes prisen på danske kanaler som bl.a. TV 2 News, TV 2 Zulu og 6’eren med en tier til 40 kr. pr. måned, mens udenlandske kanaler som Al Jazeera, France2 og NRK2 stiger fra 10 til 15 kr. pr. måned.
– Kunder med en af de tre standard TV-pakker får i begyndelsen af det nye år fri adgang til filmtjenesten Viasat FilmFavoritter gennem TV-boks, browser eller app. Tjenesten vil indeholde 225 nyere spillefilm i alle genre, hvoraf 10-15 film udskiftes hver måned.
– I begyndelsen af 2019 bliver det også muligt at se Waoo TV gennem Apple TV. For at få adgang skal kunden downloade downloade Waoos særlige app i Apples app-store.

 

Annonce:
Forrige artikelEt sjældent syn: Klassisk radio/tv-butik genopstår
Næste artikelSPAM ALARM: YouSee gik mail amok (opdateret)
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.