Forside Nyheder

YouTube fjerner betalingsmuren for flere af egne tv-serier

-

Mange af YouTubes egne original-serier har hidtil været eksklusiv for betalende kunder, men snart slippes flere fri – med reklamer.

YouTube producerer også sit eget indhold. De kalder det ‘YouTube Originals’ og her tilbydes allerede forskellige tv-serier som streamingtjenesten selv har fået produceret.

Annonce:

Hidtil har adgang til flere af YouTubes egne tv-serier krævet et betalt abonnement for at se med. Dette via et YouTube Premium abonnement der også fjerner reklamerne på YouTube, giver adgang til et musikkatalog mm.

Men nu ændrer den Google-ejede streamingtjeneste strategi på området. Det skriver magasinet Variety, der bringer en udtalelse fra YouTube.

 

Flere serier sættes fri

“Ser vi frem til 2019, vil vi fortsat investere i manuskript-baseret indhold og skifter til reklameunderstøttelse for YouTube Originals, for at imødekomme den voksende efterspørgsel efter at nå en mere global fanbase”, udtaler en YouTube-repræsentant til Variety, og fortsætter:

“Denne næste fase af vores originalstrategi vil øge publikum til skaberne af vores YouTube originals og give annoncører et fantastisk indhold der når YouTube-generationen”.

Der vil fortsat være mulighed for at se indholdet fra YouTube Originals uden reklamer via YouTube Premium.

YouTube vil dog beholde enkelte serier bag betalingsmuren. Det drejer sig bl.a. om sæson 2 af ‘Cobra Kai’. En serie der bygger på ‘Karate Kid’-filmene.

Se hvilke serier der p.t. er tilgængelige under YouTube Originals i Danmark her.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.