Forside Produkter Mobil

En bøjet iPad Pro er normalt, siger Apple

-
Foto: Bruger på Macrumours forum

Nogle iPad Pro kan være svagt bøjede fra fabrikken. Apple fortæller det er normalt.

Når man betaler op til kr. 17.499,- for en tablet vil de fleste nok forvente at der ligger et perfekt stykke elektronik i kassen når der pakkes ud.

Men med iPad Pro kan der forekomme svage bøjninger i chassisrammen. Billedet ovenfor er postet af en bruger på Macrumours forum.

Annonce:

Magasinet The Verge har talt med Apple og de fortæller at det er noget der kan ske i forbindelse med produktionen. Apple anser det ikke som en defekt.

På Macrumours forum er der en debat, fra brugere som hævder at deres iPad Pro er begyndt at bøje svagt efter brug, og at de ikke mener at det var noget der var tilstede ved købet.

Apple bekræfter overfor The Verge at det kan forekomme at chassisrammen bøjer på iPad Pro over tid. En journalist på The Verge har selv oplevet det på hans egen 11″ iPad Pro, hvor den bøjer svagt i rammen efter 2 ugers brug/transport.

Det er angiveligt LTE-versionen, med wifi+mobildata, der har størst risiko for at rammen bøjer. På den model sidder nogle afstandsstykker i plastic som en del af rammen, aht. adskillelse af antennerne, og det skulle gøre rammen på den model lidt mindre stabil.

Selvom Apple ikke regner det for en defekt at rammen kan bøje svagt på de modeller, så har de valgt at ombytte den iPad Pro på billedet ovenfor.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.