Forside Produkter Mobil

Her er den specielle OnePlus 6T McLaren Edition

-
Salute to Speed er sloganet for OnePlus 6T McLaren edition.

Kort tid efter OnePlus lancerede deres OnePlus 6T, er de klar med en “special edition” sammen med McLaren. Modellen kommer i farven Speed Edition Orange, og findes kun i et begrænset oplag.

Recordere.dk har allerede fingrene i raceren. Forvent en mini-anmeldelse senere. Bemærk man med stor fordel kan læse vores anmeldelse af OnePlus 6T, da modellerne stort set er ens, dog er der et par interessante forskelle, som vi nok skal afdække i mini-testen.

“OnePlus 6T McLaren Edition er vores hurtigste og mest teknologisk avancerede telefon nogensinde. Det er en hyldest til godt håndværk, og vi er ekstremt begejstrede over at kunne slå os sammen med McLaren, så vi kan give vores fans den uovertrufne følelse af fart og råstyrke, som vi kender fra Formel 1,” siger Pete Lau, CEO i OnePlus.

Annonce:

 

Bygget som en Formel-1 racer og med 10 GB RAM

OnePlus 6T McLaren Edition er en kombination af hastighed, teknologi og æstetisk design. Telefonens bagside er udsmykket med et u-formet design i McLarens berømte papaya-orange farve, der er inspireret af lydens hastighed. Og med inspiration fra McLarens karakteristiske bil-designs er OnePlus 6T McLaren Edition lavet i den samme slags kulfiber, der bliver brugt til McLarens MCL33 Formel 1-biler.

Det samme 3700mAh-batteri fra OnePlus 6T er også at finde i den nye telefon, men denne gang opdateret med Warp Charge 30, der er en videreudvikling af OnePlus’ effektive Fast Charge-teknologi. Det nye Warp Charge 30 giver dig dermed en hel dags batteri på kun 20 minutters opladning.

OnePlus 6T McLaren Edition har hele 10 GB RAM, der sammen med Qualcomms Snapdragon 845 processor gør telefonen i stand til klare opgaver, hvor andre telefoner må smide håndklædet i ringen.

“OnePlus 6T McLaren Edition er kulminationen på flere måneders samarbejde mellem OnePlus’ og McLarens’ ingeniører, designere og udviklere. Vi havde et mål om at skabe en telefon, der leverer råstyrke på et niveau, vi aldrig har set før, og takket være vores partnere fra OnePlus kan vi levere et produkt, der lever op til vores motto om uovertruffen fart og kraft,” lyder det fra Zak Brown, CEO i McLaren Racing.

 

Når kassen åbnes mødes man af en minibog (foto: recordere.dk)

Hvad er der i kassen ?

I kassen får man udover den lækre OnePlus 6T McLaren edition, der har en orange aura omkring sig i farven Speed Edition Orange, som også kendes fra McLaren’s F1 racer fra i år. Bagsiden er lavet i kulfiber med et smukt McLaren logo på.

Telefon, oplader og USB-C kabel har alle kanter i orange (foto: recordere.dk)

Man får også en lille hyldest skulptur / platte, der indeholder teksten “Salute to Speed, McLaren MCL33 Edition Carbon Fibre | 2018 Handcrafted in England”.

 

Det specielle kulfiber cover til OnePlus 6T McLaren

Og man får også et specielt kulfiber cover med til telefonen med McLaren logo på bagsiden.

 

En hyldes til McLaren fra OnePlus (foto: recordere.dk)

Den lille bog fortæller historien om Bruce McLaren og de mange succeser som teamet har haft. Og så gemmer bogen på telefonen på den sidste side.

Bogen om McLarens historie (foto: recordere.dk)

Vi skal som sagt nok vende tilbage med en minitest senere i december.

Pris og tilgængelighed

OnePlus 6T McLaren Edition koster 5399 DKK og kan købes fra den 18. december hos Telia, Proshop og online på oneplus.com.

 

Produkt galleri

Annonce:
Forrige artikelBluesound får Airplay 2
Næste artikelCES 2019: LG vil bringe mikrobryggeriet ind i hjemmet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.