Forside Nyheder

Kombineret Apple Watch og iPhone koster over 130.000 kroner

-

Der findes mange ”interessante” iPhone-modifikationer, der laves efter lanceringerne. Men den her giver alligevel anledning til kløe i hovedbunden.

Annonce:

Russiske Caviar er kendte for at lave super-fancy udgaver af iPhone, andre mobiler og tilbehøret til dem, der primært sælges til folk med alt, alt for mange penge. Det var f.eks. dem, der lavede en udgave af Apple Watch med Moskvas skyline indgraveret og Ruslands våbenskjold på kronen, der skulle vise firmaets hengivenhed til præsident Putin. Uret blev lavet i 999 eksemplarer og kostede lige omkring 20.000 kroner.

De har også tidligere lavet en udgave af den dengang netop relancerede Nokia 3310, der fungerede som et minde om mødet mellem Trump og Putin ved G20-mødet i Hamburg sidste år. Denne version af 3310, der jo ellers skulle være billig som skidt, kostede så omkring 14.000 kroner.

Den seneste trend hos Caviar er at klaske ting bagpå iPhone-topmodeller. Således lancerede de i maj en iPhone med et solpanel bagpå, som de kaldte for ’Tesla’. Solpanelet var monteret oven på et ekstra batteri og havde guldbelagte kanter.

Hvordan lades uret op?

Nu har Caviar så igen klasket noget uventet bag på en iPhone. Denne gang er der tale om et Apple Watch. Som det kan ses på billedet ovenfor, er der simpelthen tale om at Apples smartur er blevet fastmonteret bag på en iPhone. iPhonen er en XS Max-model, så man får i det mindste den dyreste topmodel for de 134.000 kroner, kombinationen koster.

Begge elementer er naturligvis guldbelagte – det siger sig selv. Men når dette ekstreme eksempel på konvergens giver anledning til at klø sig lidt i hovedbunden, er det ikke kun på grund af prisen. For eksempel må man håbe, at Caviar har fundet en måde at overføre strøm fra iPhone XS Max’en til uret på, for hvordan lader man det ellers op?

Det bliver formentligt svært at proppe Apple Watch-ladeskiven ind mellem de to iDevices. Og hvad er det lige, man kan på et Apple Watch, som man ikke kan på en iPhone XS Max – når man ikke har adgang til pulsmåleren?

Den unikke kombination kan bestilles her. Modellen hedder ’Swiss Dreams’.

Annonce:
Forrige artikelLG TV får trådløs WiSA-lyd
Næste artikelNu åbner Huaweis showroom i Fields
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.