Forside CES CES 2019

Nye LG soundbars med både Atmos og Assistant

-
LG SL9YG Soundbar

LG klar med nyt lineup af soundbars på CES. 3 modeller med Dolby Atmos, DTS:X og Google Assistant.

LG præsenterer 3 nye soundbars på CES-udstillingen. Det er modellerne SL8YG, SL9YG og SL10YG.

Både model 9 og 10 har hver modtaget en CES Innovation Award, hvor 9’eren fik en af Best of Innovation’-udmærkelserne. Det er SL9YG der er på de fleste af billederne her.

Annonce:

LGs ingeniører har i år arbejdet med lydoplevelsen, så de nye soundbars i følge producenten leverer “en virkelig uovertruffen lytteoplevelse”.

De fortæller at det er et resultat af 25 års erfaring indenfor Digital Signal Processing (DSP) samt brug af teknologien ‘Meridian Bass & Space’.

Det er Meridian-teknologien der skaber den virtuelle surround-oplevelse, og af inputs til at skabe lydoplevelsen understøttes også dekodning af Dolby Atmos og DTS:X.

Ved brug af ‘Meridian Upmix’-teknologi kan disse soundbars opskalere fra stereo til multikanal surround, uden at der tabes klarhed i vokaler eller lead-instrumenter.

Der understøttes hi-res audio i studiekvalitet, med algoritmer indbygget til at opskalere klassiske lydformater til hi-res.

Som tilbehør kan leveres trådløse baghøjttalere (Wireless Rear Speaker Kit).

Disse soundbars kommer med Google Assistant indbygget, så musikken kan styres med stemmen. Man kan eksempelvis bede om at få hævet/sænket volumen, eller man kan spørge hvilke musiker der spiller lige nu.

Men den indbyggede Assistant kan også styre de øvrige ting i hjemmet. Så hvis man har smart lys tilsluttet Google Assistant kan man også gennem soundbar styre lyset osv.

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

LG SL8YG, SL9YG og SL10YG har premiere på CES-udstillingen.

Lanceringsdato, pris og mulig dansk tilgængelighed er endnu ukendt.

 

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.