Forside CES CES 2019

Samsung TV får Google Assistant og bedre lyd

-

Medie: Samsung vil supplere egen Bixby med Google Assistant og sætter tv-lyden i fokus

Når Samsung for første gang viser de nye tv-modeller for 2019 frem på CES-udstillingen i begyndelsen af januar, så vil det være med en overraskelse indenfor talestyringen. Det skriver magasinet Variety, efter at have talt med kilder med kendskab til planerne.

Annonce:

Det overraskende er at Samsung angiveligt vælger at supplere egen Bixby taleassistent med Google Assistant i deres 2019 TV.

Med Google Assistant ombord vil Samsung TV formentlig komme til at forstå mange flere sprog. Hvor Bixby er begrænset til Koreansk, Kinesisk, Spansk og Engelsk og ventes på vej til flere, så er Google længere med deres sprogunderstøttelse og har senest tilføjet dansk også.

En anden nyhed ved næste års Samsung TV er at nu kommer lyden i fokus. I følge Varietys kilder har Samsung bygget en aktiv rumkorrektion ind i deres TV, en der automatisk kan kalibrere lyden efter det rum TV’et anvendes i.

Ovenpå dette forskellige lydindstillinger for hhv. større lydbillede (audio spatial intelligence), smartere volumenkontrol (volume intelligence) og lyd tilpasset indholdet (audio scenic intelligence).

Selve CES-udstillingen åbner d. 7. januar med forskellige pressefremvisninger i dagene op til. Recordere.dk dækker.

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk

 

Annonce:
Forrige artikelSamsung opdaterer designer-tv med QLED
Næste artikelEn bøjet iPad Pro er normalt, siger Apple
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.