Forside Nyheder

Strive i dialog med YouSee om sportskanal

-
Fodbold-foto: Shutterstock.com

Strive Sport kan være på vej med en klassisk flow kanal hos YouSee.

Strive Sport har rettighederne til fodbold fra spanske La Liga og italienske Serie A i skandinavien.

Hidtil har det kun været udsendt via en udskældt streamingtjeneste, hvor billedkvaliteten og tilgængelighed har været en udfordring for kunderne.

Annonce:

For en uge siden gik tjenesten i luften med danske kommentatorer og varslede en tv-kanal som suplement til streamingtjenesten. Altså en sportskanal på flow tv, med indholdet fra Strive Sport.

 

YouSee: Ja, vi er i dialog

Nu bekræfter YouSee overfor MediaWatch at de er i dialog med Strive Sport.

“Vi er som Danmarks største tv- og streamingdistributør i dialog med en masse leverandører, herunder også Strive”, fortæller Christan Morgan, mediedirektør hos Yousee, til MediaWatch, og fortsætter:

“Fodbold betyder meget for mange af vores kunder, og vi er selvfølgelig kede af, at de ikke længere kan følge La Liga og Serie A hos os. Det er helt klart vores ambition, at kunderne skal have mulighed for at vælge lige præcis det indhold, som de har lyst til at se, når de sammensætter deres egen unikke indholdspakke”.

YouSee vil dog ikke sige noget om hvordan forhandlingerne går og om de forventer at kunne tilbyde Strive Sport til kunderne.

 

Boxer: Vi har fokus på prisen

MediaWatch har også været i kontakt med Stofa og Boxer, og fra Boxer er der ikke den store interesse at spore:

“Vi udtaler os ikke om, hvem vi er i dialog med. Men jeg kan bekræfte, at vi ikke har nogen aftale med Strive eller IMG (selskabet bag Strive, red.)”, siger Ulf Lund, direktør i Boxer TV, og slutter:

“Det er ligaer, der er i kategorien nice to have, men ikke need to have. Derfor er det ligaer, hvor det er vigtigt, at prisen på rettighederne svarer til værdien for kunderne”.

 

Annonce:
Forrige artikelElektronikkæde: Dette er under juletræet i år
Næste artikelTelia idømt 100 mio. i privatkopieringsafgifter for solgte iPhones
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.