Forside Produkter HiFi & Surround

TEST: Tivoli Go Andiamo – Trådløs bluetooth højttaler

-

Tivoli har lavet en trådløs højttaler til folk på farten. “Andiamo” hedder den, og er en lille trådløs fætter, der ikke koster alverden, men heller ikke kan det hele. Vi har testet den.

Tivoli Audio er kendt for bl.a. DAB+ radioer, som vi tidligere har testet på recordere.dk, og nu vil også de ind på det tæt trafikerede marked for trådløse højttalere. Derfor var de i sommer klar med deres Tivoli Go Andiamo, der er en trådløs bluetooth højttaler, der har indbygget batteri med op til 20 timers batteritid.

 

Annonce:
Laderstik og mini-jack på siden af Tivoli Go Andiamo

Udpakning, design og installation

Tivoli Go Andiamo kommer i en pæn stor kasse i forhold til højttalerens størrelse, der er mest af alt minder om en lille kagedåse lavet i elegant aluminium. Kabinettet er omkranset af en læderrem, der også kan bruges til at bære højttaleren når man er på farten.

På siden finder man udover remmen også et 12v opladerstik og en minijack indgang, hvis man ønsker at bruge kablet lyd. Her undrer det mig at Tivoli er gået imod strømmen, og ikke har valgt USB-C til opladning, som ville have givet så meget mere mening, hvis man er på farten og lige pludselig mangler strøm, og ikke har taget sin 230V oplader med. Det er ikke særligt mobil-venligt ikke at bruge USB til opladning i 2018.

Gemt under remmen, og præget ind i læderet, finder man også Bluetooth, tænd/sluk, lydstyrke +/- knapper, der er elegant designet, så de ikke fremstår markant i det elegante design. Hvis du befinder dig i et ikke så oplyst er dunkelt, kan det dog være svært at se knapperne.

Tivoli Go Andiamo findes i to farver – mat sort og silver, og i min optik er den helt sorte klart den flotteste af de to, men det er naturligvis en smagssag.

Udover højttaler og 230V oplader følger der blot en lille instruktion i hvordan man tilslutter højttaleren med via bluetooth 3.0, og så er man i gang.

En ting som undrer mig med Tivoli Go Andiamo, er at jeg forventer at jeg har 100% kontrol med lydstyrke via min mobil og Bluetooth, men det er faktisk stadig muligt at skrue mere op på højttaleren når telefonen har max lydstyrke.

 

Hvordan lyder den

Vi har kørt vores normale register af testmusik igennem, og så krydret det med mere moderne dancemusik med Clean Bandits nye album “What is Love?”, og der må vi sige at lyden er lige skarp nok på diskanten efter min smag.

Andreas Vollenweider “Bella Donna” lyder fint, dog synes jeg at bassen ikke rigtigt får den plads den fortjener. Sade’s “Soldier of love” lyder fint, og i det hele taget, så får man en ganske OK lyd ud fra højttalerens størrelse.

Alt i alt er Tivoli Go Andiamo’s lyd godkendt ud fra pris og ydelse, men der findes højttalere i samme prislag som f.eks. VIFA Reykjavik, som giver en bedre lyd, men til gengæld noget dårligere batteritid.

Galleri Tivoli Audio Go Andiamo

Konklusion

Tivoli Go Andiamo er en fin lille Bluetooth højttaler, der giver god lyd til prisen. Og for et første forsøg fra Tivoli Audio kan de godt være den bekendt.

Den har en god batteritid, og det gør at prisen på 1.599,- gør den til et godt forslag, hvis man skal ud og købe julegaver.

Det trækker dog ned at Tivoli ikke har valgt at bruge USB-C til opladning af højttaleren, da man så kan risikere at stå uden opladning, når man er på farten, da man ikke lige går ind og køber en anden oplader, som man havde kunne med et USB kabel.

 

Pris og levering

Tivoli Go Andiamo koster 1.599,00 vejl., men er set billigere hos diverse online-forhandlere. Tivoli Go Andiamo findes i farverne silver og black, og kan købes nu.

 

Tekniske specifikationer

 • 1 x 63,5 mm 20W full-range driver
 • 1 x 76,2 mm passiv driver
 • Kraftfuld 24-bit DSP equalisering
 • Højkvalitets Bluetooth 3.0 lydfil overførsel
 • 7, 2V, 2600mAh Lithium-ion genopladeligt batteri
 • Power – 12VDC, 1A
 • Vægt og størrelse:
 • VÆGT & DIMENSIONER
  • 720 gram
  • 135 mm ∅ x 55 mm H
 • Funktioner:
  • Simpel Bluetooth® 3.0 paring
  • Bærehåndtag i Italiensk læder
  • Op til 20 timers batteri ved afspilning
  • Kvalitets aluminiums kabinet
  • Auxiliary input (minijack)

Tivoli Go Andiamo

8

YDELSE (LYD) (UDFRA STØRRELSE)

7.5/10

DESIGN

8.0/10

BATTERITID

9.0/10

Trådløse features

7.5/10

BRUGERVENLIGHED

8.0/10

Pris

8.0/10

Plus

 • Rigtigt god batteritid
 • Lækkert design

Minus

 • Manglende USB-C opladning
Annonce:
Forrige artikelMobilePay har passeret 4 mio. brugere
Næste artikelDisse mobiler hittede i november
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.