Forside CES CES 2019

Danske Jabra er klar med trådløs ANC hovedtelefon med 32 timers batteritid

-

Danske Jabra er klar til at tage kampen op imod BOSE og Sony på markedet for trådløse hovedtelefoner med aktiv støjdæmpning (ANC). Det gør de med deres nye Jabra Elite 85h, der kommer på markedet i april.

Danske Jabra er klar med deres nye Jabra Elite 85h trådløse hovedtelefon med ANC, der udover en lang batteritid på hele 32 timer, har fået adaptiv lyd, der omstiller sig til dine omgivelser.

Annonce:

Sammen med Jabra Elite 85h får man support for både Google Assistant, Siri og Amazon Alexa, der kan bruges blot ved brug af de respektive wake-up kald.

 

“Med Jabra Elite 85h har vi et produkt der er klar til at tage kampen op med både BOSE og Sony, der ellers leverer produkter som Jabra selv synes er gode.”, fortæller Claus Fonnesbech fra Jabra på standgulvet på CES 2019 i Las Vegas.

Jabra 85h har hele seks mikrofoner indbygget, som ifølge Jabra skulle give en uovertruffen lyd, når du bruger hovedtelefonerne til enten video- eller telefonopkald.

Jabra 85h kommer på det danske marked i april, og prisen ligger omkring de 2.300 DKK.

 

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk
Annonce:
Forrige artikelVores samlede daglige forbrug af medier falder
Næste artikelSamsungs GALAXY S10 og deres foldbare phablet kan blive annonceret 20. februar
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.