Forside Nyheder

e-buggy: Beach buggyen er tilbage, nu elektrisk

-

Beach buggyen vender tilbage – og nu er den blevet elektrisk

Volkswagen vækker en gammel legende til live, sådan da.

Annonce:

På Genève Motor Show i starten af marts præsenterer Volkswagen den første eldrevne version af en ny buggy.

Inspireret af de populære amerikanske beach buggies og bygget på MEB-platformen (modular electric drive matrix) demonstrerer konceptbilen hvor fleksibel Volkswagen nye platform for elektriske biler er.

“En buggy er mere end en bil. Det er vitalitet og energi på fire hjul. Disse egenskaber er inkorporeret i den nye e-buggy, der viser, hvordan en moderne, non-retro fortolkning af en klassiker kan se ud, og mere end noget andet demonstrerer den de emotionelle bånd e-mobilitet kan skabe”, fortæller Klaus Bischoff, chefdesigner hos Volkswagen.

 

Den ‘originale’ Buggy bygget på en Boble. Foto: Volkswagen AG

 

Konceptet med en eldrevet buggy er inspireret af de historiske forgængere, der var yderst populære i Californien.

Den gang var de bygget på chassiset fra en Boble, i dag viser MEB-platformen, at den er lige så fleksibel. Konceptbilen er tro over for originalen ved ikke at have et fast tag eller konventionelle døre, mens de fritstående hjul med offroad-dæk og åbne karrosserisider dominerer det overordnede design.

Den nye MEB-baseret konceptbil viser, at den elektriske platform kan bruges til mere end bare serieproducerede biler med stor produktionsvolumen. Ligesom Boblens chassis har MEB-platformen potentialet til at kunne bruges i udviklingen af nichemodeller med lav produktionsvolumen.

Der er verdenspremiere på Genève Motor Show den 6. marts.

 

Annonce:
KILDEVolkswagen
Forrige artikelDansk firma indtager nu verdens top 3 indenfor trådløst lyttegrej
Næste artikelUPS: Oister plankede konkurrents tekst men glemte…
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.