Forside Nyheder

Forhøret: Viaplay samler dansk stjernecast til ny serie

-
Ulrich Thomsen i Forhøret. Foto: Henrik Ohsten / Viaplay

Dansk stjernecast samles i Viaplay-serien Forhøret og Christoffer Boe instruerer.

Hvis du har drømt om at se Ulrich Thomsen, Lars Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Trine Dyrholm, Søren Malling, Lars Ranthe og David Dencik samlet i én og samme serie, så bliver den drøm snart til virkelighed.

Viaplay netop er begyndt optagelser til deres nye danske serie Forhøret, som både er skabt og instrueret af Christoffer Boe og produceres af Miso Film.

Annonce:

I krimiserien Forhøret, der har Ulrich Thomsen hovedrollen som politimanden Bjørn, der sætter alt ind på at finde den morder, som har slået hans egen datter ihjel.

Handlingen udspiller sig over et enkelt døgn, og i hvert afsnit konfronterer Bjørn en ny mistænkt i et forhør på en ny location.

Hver afhøring bliver en psykologisk kamp mellem to personer; en kamp, som med nervepirrende intensitet vil bringe både Bjørn og seerne et skridt nærmere morderens identitet – og sandheden om datterens død.

Men er det en sandhed, Bjørn har lyst til at kende?

“Forhøret har, som en klassisk krimi, jagten på en morder som den dramatiske motor. Det helt unikke ved serien er, at dramaet denne gang er flyttet fra den ydre verden og ind på den mentale arena”, fortæller Nanna Mailand-Mercado, Head of Originals hos Viaplay, og fortsætter:

“I Forhøret opstår intensiteten og suspense derfor i det psykologiske spil mellem to mennesker, der udvikler sig til en intens kamp på liv og død”.

Serien får premiere på Viaplay i slutningen af året.

 

Annonce:
Forrige artikelPhilips Hue: Ikke en fejl at udendørssensor dæmper lyset i 30 sek.
Næste artikelASUS batterikonge kommer til Danmark
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.