Forside CES CES 2019

IMAX Enhanced: Flere producenter, titler og streamingtjenestrer ombord

-

Streamingtjenester klar til IMAX Enhanced, der også får flere producenter ombord og de første Blockbuster-titler til visning.

IMAX Enhanced havde fra starten Sony Electronics, Sony Pictures, Paramount Pictures og Sound United (moderselskabet for Denon og Marantz) med som partnere.

Annonce:

Men nye producenter har meldt sig på banen nu, klar til at understøtte IMAX Enhanced. Det er: Arcam, Elite, Integra, Lexicon, Onkyo, Pioneer, TCL og Trinnov.

Tanken bag er at sætte barren højere for kvaliteten af billed og lyd i hjemmet, og programmet omfatter hele kæden fra indhold over afspillere og lydsystemer/receivere til displays.

IMAX Enhanced vil få indhold i 4K HDR der er digitalt ‘remastered’ af IMAX med DTS lyd. Det skal løfte kvaliteten og sikre at gengivelsen er så tæt på det skaberne ønskede som muligt.

 

IMAX gav demoer af IMAX Enhanced i en lille biograf på CES-udstillingen.

 

Streamingtjenester og titler

Fire tjenester meldes klar til at streame i IMAX Enhanced her i 2019. Det er Tencent Video (Kina), FandangoNOW (USA), Privilege 4K (USA) og Rakuten TV (Europa).

Rakuten TV streamer i Europa, men ikke i Danmark endnu. Tjenesten streamer p.t. i Belgien, Frankrig, Holland, Irland, Italien, Portugal, Schweitz, Spanien, Storbritanien, Tyskland og Østrig.

I første omgang vil der komme titler fra Sony Pictures Home Entertainment og Paramount Pictures, på Blu-ray og streaming, med IMAX Enhanced.

Sony Pictures Home Entertainment vil udsende filmene “Venom” og “Alpha” og 13 andre titler. Paramount Pictures vil også frigvive de første titler her i 2019.

 

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk

 

Annonce:
Forrige artikelDisse TV får AirPlay 2 i år
Næste artikelSonos overvejer Atmos-højttalere og billigere sub
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.