Forside Nyheder

JBL klar med en hel stribe af nye trådløse øretelefoner

-

Samsung-ejede HARMAN går nu all-in på trådløse øretelefoner.

På CES-messen har firmaet annonceret fire nye trådløse in-ear-sæt af den ”ægte” slags, altså helt uden kabler.

Annonce:

Som så mange andre producenter fokuserer firmaet på folk med hang til fysisk udfoldelse, og de har valgt at køre JBL-brandet i stilling til formålet.

Det er faktisk kun JBL Tune 120WS, der primært er rettet mod folk, der bare gerne vil lytte til musik, podcasts, lydbøger, radio etc. At der ikke er specielt mange ekstrafunktioner kan ses på prisen, der ligger på 799,-.

Til gengæld har JBL valgt at designe Tune 120WS i hvid, sort og blå med nogle friske og moderigtige accent-farver, som f.eks. den karrygule, der kan ses herunder. De har JBLs Pure Bass Sound-teknologi ombord og giver adgang til virtuelle assistenter på smartphonen med et tryk på en enkelt knap. De kan spille i 16 timer efter en fuld opladning, når man medregner de 12 timer, batteriet i æsken kan levere. På 15 minutter kan de lades op til at spille en time ekstra. De kommer i butikkerne i løbet af foråret.

Som det kan ses på hovedbilledet herover, kendetegner de friske farver også Reflect Flow-modellen, der dog kun ser ud til at komme til Danmark i sort og ice blue. Her begynder tilbuddene til den aktive bruger dog at dukke op. Således er Reflect Flow IPX7-certificeret vandtæt og har en funktion indbygget, der med et nemt og hurtigt tryk kan lade lyd udefra slippe igennem, og du kan i den forbindelse vælge også at dæmpe musikken midlertidigt, hvis du og træningspartneren lige skal koordinere. De har 30 timers spilletid inklusive opladning i æsken og kommer til Danmark i starten af sommeren og koster 1.199 kroner.

Til endnu mere fitness-orienterede brugere har JBL lanceret en ny model i deres ENDURANCE-serie (herover), der allerede indeholder flere øretelefonsæt til aktive folk. PEAK er navnet på den nye model, og de er designet lidt anderledes end resten af JBLs nye portefølje, med henblik på både komfort og holdbarhed. De har en såkaldt Powerhook-krog, der får dem til at sidde ekstra godt fast på ørerne, så de ikke falder ud, når det går lidt ekstra vildt for sig. De er også IPX7-certificerede, har en samlet spilletid på 28 timer og koster det samme som Reflect Flow: 1.199 kroner. De fås kun i sort, men kan til gengæld købes nu.

Endelig har JBL indgået samarbejde med det efterhånden gigantiske sportstøjsfirma Under Armour. Topmodellen blandt de nye øretelefoner, UA True Wireless FLASH (herover) er således resultatet af de to firmaers bidrag, og bærer det karakteristiske Under Armour-logo. Ligesom Reflect Flow kan du med et tryk på en knap skrue ned for musikken og/eller slippe omgivelsernes lyd igennem til ørerne. Der er især satset på at lave et sæt øretelefoner, som kan tåle hvilke som helst vejrforhold, og således er UA True Wireless FLASH både IPX7-certificeret og er visse steder udført i Under Armours UA Storm-materiale, der normalt findes i tøj, der holder løbere etc. tørre. De har en samlet spilletid på 25 timer, fås i sort og koster 1.299 kroner.

Annonce:
Forrige artikelLG: Vores TV får også AirPlay 2, Apple Homekit … Og Alexa
Næste artikelInnovativt design i ASUS’ to nye ZenBooks
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.