Forside Produkter Mobil

LÆK: Er det her iPhone XI ?

-
Er det her iPhone XI (foto/render: @OnLeaks)

OnLeaks på Twitter har frigivet nogle 3D renders af hvad han påstår er den kommende iPhone XI. På bagsiden finder man 3 kameraer, der ligner noget der ville få Steve Jobs til at vende sig i graven.

Der er langt tid til at Apple præsenterer deres næste generation af iPhones som vi må forvente kommer til at hedde iPhone XI (11). Men det skal ikke forhindre end af de kendte leakers på Twitter at komme med hans bud på den kommende telefon.

De nye billeder er lavet i samarbejde med det indiske medie Digitindia.

Annonce:

 

Er det her iPhone XI (foto/render: @OnLeaks)

Det skal lige fortælles til historien, at OnLeaks er en af dem som ikke altid har ramt 100% korrekt, hvilket han også selv noterer sig i et tweet, men indtil nu er det her så det bedste gæt på hvordan Apple vil håndtere det svigtende salg på den nuværende iPhone XS serie. OnLeaks har dog ramt 75% korrekt over det sidste år, så chancerne er høje for at han har ramt rigtigt.

De tre kameraer skulle ifølge andre kilder gøre Apples AR/VR endnu bedre, og kunne scanne et rum i 3D for en endnu bedre AR oplevelse. Men som sagt er dette kun et render.

Den kommende iPhone XI er lige nu i Engineering Validation Test (EVT), så Apple kan stadig nå at ændre mindre dele af designet fortæller @OnLeaks på twitter.

Annonce:
KILDE@OnLeaks, Twitter
Forrige artikelMicrosoft tester: Brugere får kontrol over indsamlede data
Næste artikeliTunes og AirPlay 2 er på vej til Samsungs Smart TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.