Forside Produkter HiFi & Surround

Medie: Sonos udvikler hovedtelefoner

-

Sonos arbejder på også at blive en del af musikanlægget udenfor hjemmet.

Sonos ser på nye forretningsområder nu og er i gang med at udvikle hovedtelefoner. Det fortæller flere kilder med kendskab til planerne til erhvervsmediet Bloomberg.

Annonce:

Der er tale om trådløse hovedtelefoner af typen over-the-ear – dem hvis ørekopper slutter sig om ørene.

Kvaliteten skal være i den bedre ende. Der tales om en pris på $300 eller mere. Til sammenligning koster et par Bose QC35 $350 i USA, samme pris som Sony WH1000X Mk3 koster på de kanter.

Sonos vil i følge Bloombergs kilder have fokus på lydkvaliteten, sammen med en nem adgang til mange musiktjenester og med valg mellem flere taleassistenter til styringen.

Specialisten i trådløse musiksystemer har tidligere fortalt deres aktionærer at de havde planer om at bringe Sonos-oplevelsen udenfor hjemmet, hvor halvdelen af musiklytningen foregår.

“We plan to push our boundaries by investing resources to make the experience of Sonos outside the home a reality”, fortalte Sonos sine investorer.

Dengang var det ikke til at vide om Sonos blot tænkte på produkter ud til haven, men nu tegner der sig et billede af at det kan være et eller flere Sonos-produkter, der kan bruges på farten langt fra hjemmet.

Som de omtalte hovedtelefoner, måske i kombination med apps og cloudtjenester for at tilbyde Sonos-oplevelsen udenfor hjemmet.

Hovedtelefonerne ventes først på markedet til næste år. Lige nu er de på jagt efter en producent udenfor USA.

Bloomberg forsøgte at få en kommentar fra Sonos, men fik svaret at de ikke kommenterer på planer for fremtidige produkter.

 

Annonce:
Forrige artikelMicrosoft Office 365 er udkommet i Mac AppStore
Næste artikelLukas Graham udgiver 2 nye numre på Spotify
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.