Forside CES CES 2019

Netatmo kommer med video-dørklokke i 2019

-
Netatmos Smart Video-dørklokke

På CES 2019 i Las Vegas er Netatmo klar med en smart video-dørklokke, der kan vise dig hvem der kommer på besøg, og på den måde hjælpe dig med at beslutte om du gider at åbne døren.

Vi kender alle vittigheden “Svigermor, hvad laver du ude i regnen ? – Gå dog hjem”. Nu behøver man ikke spørge hende mere. Netatmo er ligesom mange andre, klar med en dørklokke med indbygget videokamera, så du på din smartphone kan se hvem der ringer på døren inden du åbner.

Men udover at holde Svigermor væk, kan Netatmos Smart Video-dørklokke beskytte hjemmet mod indbrudstyve og hjælper brugeren til at føle sig sikker i tilfælde af, at en ukendt aktivitet finder sted omkring vedkommendes hjem. Systemet har en person-detektor, vil ejeren modtage notifikationer hvis der sker noget foran døren. Ligesom man kan tale med eventuelle personer foran døren.

Annonce:

Indstillingerne for Smart Video-dørklokken kan tilpasses til den enkelte bruger. Brugeren kan slå meddelelser og optagelser fra i henhold til individuelle præferencer. De kan afgøre, om dørklokken skal sende dem en meddelelse og optage en video, når aktivitet registreres.

Smart Video-dørklokken er udstyret med et 1080 fuld HD-kamera med et stort 160-graders vidvinkelobjektiv,der også har night-view. Smart Video-dørklokken leveres med alle funktioner inkluderet, herunder videolagring. Et abonnement eller ekstra omkostninger er derfor ikke påkrævet for at kunne anvende dørklokken eller få adgang til dens data.

Smart Video-dørklokken er også kompatibel med Apple Homekit.

 

Pris og levering

Netatmos Smart Video-dørklokke vil være tilgængelig i butikken i andet halvår af 2019, og Netatmo har endnu ikke offentliggjort en pris.

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk

 

Annonce:
Forrige artikelKodi: Sony blokerer installation på nyere Android TV
Næste artikelGalleri og Video: Her er Samsungs MicroLED teknologi
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.