Forside Nyheder

Netflix afslører premieredatoer på de næste sæsoner af ’Stranger Things’ og ’The Punisher’.

-

Netflix har startet året med en række nyheder, inklusive nye premieredatoer.

En af de serier, der foreløbigt har overlevet Marvel-massakren, hvor ’Daredevil’, ’Luke Cage’ og ’Iron Fist’ måtte lade livet, er ’The Punisher’. Det er den eneste Marvel-serie, ud over ’Jessica Jones’, der ser ud til at få en sæson mere.

Annonce:

Og den er lige på trapperne. Netflix har nu afsløret, at anden sæson af ’The Punisher’ lander om to uger, nemlig 18. januar. Det har de samtidigt fejret med en teaser, der kan ses herunder.

Fans af serien skal dog formentlig ikke glæde sig for tidligt. Selv om der endnu ikke er blevet annonceret noget officielt, kan anden sæson af ’The Punisher’ sagtens ende med at blive den sidste. Når Netflix er i gang med at afvikle de Marvel-relaterede serier, handler det ikke kun om seertal og popularitet.

Det handler også om, at vi nu er trådt ind i det år, hvor Disney officielt vil lancere deres egen streaming-tjeneste, Disney+, og eftersom Disney ejer Marvel, er det formentlig der, vi skal finde serier fra Marvel-universet i fremtiden. Produktionen af ’The Punisher’-sæsonen var allerede godt i gang, da Marvel-nedlukningerne begyndte.

’Stranger Things’ på Independence Day

Så står det lidt bedre til med ’Stranger Things’, der er Netflix’ eget show og naturligvis også et af tjenestens største hits. Der er mange, der er spændte på at se, hvad der skal ske med børnene i den lille by Hawkins og deres kamp mod byens tilsyneladende temmelig modstandsdygtige dæmoner og ondskab.

Det bliver til sommer, vi igen skal møde de unge mennesker, der nu er på vej ind i teenagelivet. Helt præcis 4. juli, hvor USA traditionelt fejrer sin uafhængighed med masser af fyrværkeri, som det også kan ses på PR-billedet herover. Henvisningen til, hvordan en sommer kan forandre alt sender tankerne i retning af firsernes ungdomsfilm.

Og hvis du synes, premieren 4. juli virker lidt længere væk end normalt, så er du ikke helt galt på den. Holdet bag ’Stranger Things’ annoncerede allerede sidste år, at de ville bruge lidt længere tid på sæson tre, fordi historien krævede lidt ekstra kælen for de visuelle effekter i serien. Den slags tager tid, men med Netflix som en af de kilder, der er mest leveringsdygtige i UHD- og HDR-materiale, kan vi som fans blot værdsætte indsatsen.

Netflix brugte nytåret som lejlighed til at annoncere den nye sæson, hvilket forklarer teaservideoen herunder.

 

Annonce:
Forrige artikelB&O klar med E8 version 2 med trådløs opladning
Næste artikelLGs OLED-modeller for 2019
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.