Forside Nyheder

Nu ved vi lidt mere om den nye Star Trek-serie med Picard

-

Tilbage i august gik Star Trek-fans i selvsving, da det blev annonceret, at en ny Star Trek-serie var på om Jean-Luc Picard.

Lige siden har fans spurgt sig selv, hvad serien mon skal handle om. Og det ved vi så lidt mere om nu.

Annonce:

Alex Kurtzman, der ud over at have været medforfatter på de to første af de nye, rebootede Star Trek-fillm, instrueret af J.J. Abrams, er i spidsen for alle de nye Star Trek-tiltag, inklusive den populære ’Star Trek: Discovery’-serie.

Ligesom sidstnævnte skal den nye Jean-Luc Picard-serie sendes via producenten CBS’ egen streamingkanal All Access, men i Danmark vil den formentlig være at findes på Netflix, ligesom ’Discovery’.

Alex Kurtzman har nu løftet lidt af sløret for planerne med serien overfor the Hollywood Reporter, hvor han kan fortælle, at serien vil handle om at Jean-Luc Picard nu lever et ”radikalt anderledes liv”, end sidst vi så ham i den sidste Star Trek-film før rebooten: ’Nemesis’.

Romulus’ undergang

Det blev allerede afsløret i august, at serien ville finde sted 20 år efter begivenhederne i sidstnævnte film, men det interessante er, at denne del af Star Trek-universet nu bliver bundet sammen med det rebootede univers på en ny måde.

I den første J.J. Abrams-instruerede film, nævner Spock, at det ikke lykkedes ham at forhindre planeten Romulus i at gå til grunde i forbindelse med en supernova. Det har naturligvis en vis indflydelse på de af planetens folk, romulanerne, der har overlevet destruktionen af hjemplaneten.

Men netop romulanerne var et folk, som Jean-Luc Picard havde et kompliceret forhold til. Dels har han brugt sit liv på at bekrige dem, dels på at prøve at slutte fred med dem. Og når de pludselig er stort set forsvundet, ser hans univers ganske anderledes ud.

Hvad det så konkret betyder (og hvornår serien kommer på vores skærme) melder historien endnu ikke noget om. Men Alex Kurtzman understregede i interviewet, at Patrick Stewart kun ville vende tilbage til rollen som Picard, hvis de fandt på noget overraskende og uventet. Og det skulle efter sigende blive tilfældet.

Annonce:
Forrige artikelSamsungs førstkommende 5G telefon kommer ikke til Danmark
Næste artikelSony: En fejl at Kodi ikke kan installeres på Android TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.