Forside CES CES 2019

Ny speciel Sonos-højttaler på vej

-

En ny Sonos-højttaler er dukket op hos de amerikanske godkendelsesmyndigheder.

FCC, der står for godkendelse af trådløse produkter til det amerkanske marked, lagde mandag oplysninger ud om en ny Sonos-højttaler. Det skriver magasinet Variety.

Annonce:

Modellen har kodenavnet S18, og er øjensynlig en kombineret satellit- og smart-højttaler. En der sammen med Playbar både kan give bedre surround og samtidig tilføje smartfunktioner.

Sonos har vedlagt denne tegning af en testopstilling med de nye højttalere sammen med Playbar:

Foto: FCC

Af tegningen ser det ud til at være satellithøjttalere der kan brede lyden fra en ‘Master Device’ ud i venstre/højre. Så der kan laves et rigtigt 3.0, 3.1 eller 5.1 setup med et bredere lydbillede på front.

Andet sted i dokumenterne beskriver Sonos at ‘Master Device’ er en Playbar.

De nye Sonos-højttalerne har også Bluetooth. Hvorvidt det betyder at Sonos åbner for Bluetooth-streaming ind i deres musiksystem må vi afvente at se. Det fremgår ikke af papirene hos FCC hvad det er til.

Udover Bluetooth er der WiFi i S18-højttalerne, som det kendes fra eksisterende Sonos-højttalere.

Disse nye højttalere har samme touch-kontroller til at styre afspilningen som Sonos One, og symbolerne viser en mikrofon også. Så der kan være en smarthøjttaler med talekontrol indbygget også.

Hvis alt dette er rigtigt så er det lidt af en hybridprodukt som Sonos er på vej med. De mange detaljer må vi nok vente med til Sonos har præsenteret nyheden.

Sonos er i øvrigt i Las Vegas i forbindelse med CES-udstillingen, måske vi hører mere om produktet dér.

Der er ingen fotos sluppet ud af Sonos S18 endnu.

 

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk

 

Annonce:
Forrige artikelJANUAR UDSALG
Næste artikelSamsung lancerer dansk musikunivers sammen med Universal
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.