Forside Indhold og distribution Spil nyheder

”Nyt” Mario-spil på gaden til Switch

-

New Super Mario Bros U Deluxe er klar igen og leverer endnu engang gode oplevelser, denne gang på Nintendo Switch.

Der har efterhånden været et hav af Super Mario spil. Mange af dem benytter de samme baner, tilføjer lidt ekstra, forbedrer grafikken og udgives så igen på nye konsoller.

Annonce:

Formlen har holdt længe og accepteres vel egentlig kun fordi spillene er fremragende og stadig formår at henrykke brugerne.

Denne gang er turen så kommet på Nintendo Switch, der med New Super Mario Bros U Deluxe vel nok har begået den ultimative Super Mario pakke.

Du får denne gang både New super Mario Bros U samt New Luigi U, hvilket giver hele 164 baner at boltre sig på.

Du kan spille alene eller I kan være 4 der skal samarbejde om at klare banerne (umiddelbart er det sjovest med højst 2, da 3 og 4 spillere godt kan gøre det lidt for kaotisk synes jeg).

Personligt har jeg spillet en del New Super Mario Bros på Nintendo DS og havde en fest med at genspille banerne på Switch, nu med forbedret grafik, flere baner og muligheden for at spille sammen med ungerne.

Man kan godt føle at Nintendo malker den samme ko for mange gange, men for pokker spillene holder altså stadig og derfor synes jeg, at det er ok.

 

 

 

Pris og tilgængelighed

New Super Mario Bros U Deluxe koster fra kr. 400,- (tjek dagspris)

Er nu på gaden nu til Nintendo Switch.

 

Annonce:
Forrige artikelRing klar med ny smart dørklokke med kamera
Næste artikelXee-kanalen åbner i grundpakken hos YouSee
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.