Forside CES CES 2019

Samsung kommer med pladsbesparende PC skærm

-
Samsung’s 27 tommer Space Monitor vises frem på CES 2019

På CES 2019 i Las Vegas er Samsung klar med en 27 og 32 tommer pladsbesparende monitor, der kan monteres helt op af væggen via et smart bordbeslag.

Samsung er klar med en pladsbesparende PC monitor, der kan monteres helt op af væggen, og trækkes frem mod brugeren, hvis det er nødvendigt.

Samsung “Space Monitor” kommer i 27 og 32 tommer, med henholdsvis QHD og 4K UHD opløsning.  Sammen med monitorerne følger der en “Smart Stand”, hvor brugerne frit kan vælge hvor langt skærmen skal være fra brugeren, når den ikke er skubbet tilbage. Den kan også sænkes helt ned mod bordets overflade.

Annonce:

 

For at få skærmen helt ind til væggen, har Samsung sat strøm og HDMI stik i bunden af skærmens arm, og dette kan så føres ind i skærmen via en kanal i armen.

Pris og levering

Samsung har endnu ikke oplyst hvor meget skærmene kommer til at koste, ligesom det ikke er oplyst hvornår Samsung er klar med dem på det danske marked.

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.