Forside Produkter Medieafspillere

Sony: En fejl at Kodi ikke kan installeres på Android TV

-

Det er en teknisk fejl at Kodi ikke kan installeres på Sony Android TV, fortæller Sony, og lover der er en løsning på vej.

Forleden var Kodi-teamet ude og beklage sig over Sony TV, fordi deres Android TV ikke længere tillod installering af Kodi app.

Annonce:

Kodi er en open source platform for afspilning af media fra lokale drev, netværk eller stream.

Mistanken lød på at Sony havde valgt at blokere for Kodi app, fordi Kodi også kan bruges til piratindhold, hvis der installeres 3.parts addons.

Kodi tager afstand fra den anvendelse af softwaren, men det kan være den type anvendelse som Sony ville ramme med blokeringen, da Sony også er indholdsleverandør, indenfor film og musik.

 

Sony: En fejl

Efter at sagen er kommet frem i medierne der har Sony reageret.

De fortæller til TorrentFreak at det er et teknisk problem der gør at Kodi lige nu ikke kan installeres på deres Android TV, men at de vil løse det i næste opdatering til deres TV.

“After looking into the issue further, we’ve discovered a software issue on our end that is incorrectly classifying Kodi as a kernel object (‘ko’). We are working on a fix for this issue to include in our next software update”, forklarer Sony Electronics.

TorrentFreak fortæller at det angiveligt er lykkedes Kodi-entusiaster at installere Kodi app på Sony Android TV ved at fake et andet ‘Package ID’ for Kodi-installationspakken.

 

Annonce:
Forrige artikelNu ved vi lidt mere om den nye Star Trek-serie med Picard
Næste artikelDisse TV får AirPlay 2 i år
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.