Forside CES CES 2019

Sony valgte ny måde at vise sig frem på CES 2019

-
Sony’s stand på CES 2019 i Las Vegas (foto: recordere.dk)

De mange år recordere.dk har været med, har Sony brugt CES til at lancere produkter, og når scenen blev sat til pressekonference, så var det produktlanceringer fra A-Z. Sådan er 2019 ikke. Sony vil nu bevise de er mere end bare produkter.

Sony har den samme stand / hal som altid, og opsætningen er meget ens i forhold til de andre år, men i år har man ikke brugt så meget krudt på at fortælle om nye produkter.

Til gengæld vil Sony gerne tage forbrugerne med på en rejse, der giver dem forståelsen for, at Sony er meget mere end TV, kamera, Playstation og hovedtelefoner. Sony er en kæmpe række af virksomheder, der både skaber og udvikler musik, TV og film, og oven i det så også producerer hardware til både produktion og afvikling af lyd og billede.

Annonce:

 

Den tidligere chef for Sony Kaz Hirai Foto: recordere.dk

Ny kaptajn ved roret

Det er den nye CEO Kenichiro Yoshida, der har sat kursen for hvordan Sony gerne vil opfattes i fremtiden, og også ham der har bedt alle divisioner af Sony til at arbejde sammen om at vise at når man både producerer indhold og produkter til at afvikle på, så skal siloerne rives ned og folk arbejde sammen om at sikre at forbrugerne hører og ser Sony produceret musik og film, som det var skaberens idé at vise det på.

Kenichiro Yoshida tog over fra Kaz Hirai sidste forår, og overtog en virksomhed i fremgang og med optimismen tilbage i de mange forskellige divisioner. Det er den optimisme Kenichiro nu vil bruge til at rive de mange siloer ned, og skabe en mere selvforstået organisation.

Om det betyder at Sony ikke vil bruge messer til masse-produktlanceringer mere, er for tidligt at sige, men en ting er sikkert. CES 2019 vil ikke blive husket som messen, hvor Sony væltede nye produkter ud, men mere som messen, hvor Sony viste at de ved at kombinere alle deres selskabers styrke har meget mere at byde på end bare AV-elektronik

 

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.