Forside Nyheder

Strive laver aftale med TV 2 Sport og TV 2 Play

-

Aftale med Strive bringer Messi, Modric og Ronaldo ind på TV 2 Sport og TV 2 Play

TV 2 etablerer nu et samarbejde med Strive, selskabet der har rettighederne til spansk og italiensk topfodbold i skandinavien.

Annonce:

Den ny aftale betyder at tv-kanalen TV 2 SPORT og streamingtjenesten TV 2 PLAY ugentligt kan vise en storkamp fra den spanske eller italienske liga.

Det er kampe fra den spanske La Liga og den italienske Serie A.

Herudover giver samarbejdet mulighed for, at de to ligaer kan følges tæt på TV 2s platforme – især tv2.dk og i TV 2s daglige sportsnyheder på tv.

“Vi ser frem til at tilbyde vores streamingtjeneste Strive via TV 2 og TV 2 PLAY – den stærkeste lokale tv-virksomhed og streamingudbyder på det danske marked”, fortæller Kristian Hysen, administrerende direktør for IMG Nordic der står bag Strive Sport, og fortsætter:

“Vi kunne ikke ønske os en bedre partner i arbejdet med at gøre verdens bedste fodboldklubber og -spillere mere synlige og tilgængelige for de danske fodboldfans, så de nemt kan nyde den unikke fodboldkvalitet, som La Liga og Serie A byder på hver uge”.

Kunder på TV 2 PLAY får desuden mulighed for at købe adgang til Strive Sport, med flere kampe med Europas bedste fodboldhold og -spillere, til en nedsat pris.

Aftalen er foreløbig gældende fra weekenden 2.-3. februar 2019 og frem til sommeren 2021.

 

Annonce:
Forrige artikelSidste Game of Thrones får premiere 15. april
Næste artikelSå blev Google træt af HiFi: Chromecast Audio udgår
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.