Forside Produkter Mobil

Zuckerberg: Ja vi overvejer at slå WhatsApp, Instagram og Messenger sammen

-

I sidste uge dukkede der en rapport frem, der nævnte at Facebook overvejede at slå beskedfunktionerne fra WhatsApp, Instagram og Facebook Messenger sammen. Det bliver nu bekræftet af Mark Zuckerberg.

Det er ikke noget der sker i 2019, men det giver god mening og er noget vi overvejer. Men det kommer ikke til at ske før tidligst 2020 eller senere fortæller Mark Zuckerberg i et telefoninterview med den internationale presse.

“En af fordelene ville være at vi kan forbedre kryptering mellem deltagerne i chat på tværs af de tre forskellige platforme”, fortæller Mark Zuckerberg. Om denne kryptering så også gælder for Facebook selv nævner han ikke.

Annonce:

 

Mark Zuckerberg. Foto: Facebook

Vil skabe en iMessage oplevelse på tværs af platforme

Når det sker, vil Facebook have en platform der kan overtage den plads som SMS har på telefoner og iMessage har på iOS enheder. Her vil du dog kunne bruge samme app uanset om du kører Android, iOS, Windows, Linux eller MacOS.

Om idéen er noget som brugerne så vil tage til sig, vil tiden vise, hvis altså Mark Zuckerberg og Facebook beslutter sig for at gøre alvor af deres overvejelser.

Annonce:
Forrige artikel3 forbedrer dækningen: Skifter til TDC 4G (rygte)
Næste artikelDansk firma indtager nu verdens top 3 indenfor trådløst lyttegrej
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.