Forside Nyheder

3: 4G bredbånd med 1TB til hjemmet

-

3 lancerer ’Internet til hjemmet’: 4G bredbånd med masser af data men begrænset til brug i Danmark.

Teleselskabet 3 vil nu tage kampen op med de kablede forbindelser og melder sig på banen med et nyt 4G bredbåndsprodukt.

Annonce:

Her er tjenester som 3LikeHome og 3Deling skraldet af, og brugen er begrænset til at være indenfor Danmarks grænser. Til gengæld er der skruet op for data. På den måde er det bredbånd skræddersyet til hjem og fritidshus.

”Indtil nu har vores bredbåndsabonnementer indeholdt 3Likehome og 3Deling og derfor været prissat, så de ikke kunne udfordre de ’rene’ løsninger på markedet”, fortæller David Elsass, der er direktør for privatkundemarkedet hos 3, og fortsætter:

“Det laver vi om på nu ved at introducere Internet til hjemmet, som kun kan bruges i Danmark. Forbrugerrådet var forleden ude og kritisere stigende priser på bredbåndsmarkedet pga. lav konkurrence, så vi fornemmer, at vi kan komme godt fra start med vores skarpe tilbud”.

Det nye abonnement til privatkunder koster 230 kr. om måneden og inkluderer 1 TB data, som ifølge 3 burde dække de fleste husstandes behov. Der medfølger en 4G-router fra Huawei uden beregning.

Det er et produkt man selv kan installere.

 

Fakta om ’Internet til hjemmet’ hos 3

– 230 kr. om måneden for 1 TB data
– Hvis kunderne bruger 1 TB, kan de vælge at fortsætte med nedsat hastighed på 2 Mbit/s eller tilkøbe mere data til resten af måneden
– Kan bruges i hele Danmark
– Kunderne får Huaweis B525 router gratis med i abonnementet (Værdi: 1.699 kr.)
– Kunderne kan tjekke dækningen i deres nærområde på https://www.3.dk/abonnementer/dakning/

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.