Forside Produkter Mobil

Bekymret Apple-medstifter: Hvor er den foldbare iPhone?

-
3D rendering lavet ud fra Apples patentansøgning på en foldbar iPhone. Grafik: LetsGoDigital

Apples medstifter Steve Wozniak ønsker sig inderligt en foldbar iPhone.

Steve Wozniak er kendt som medstifter af Apple. Her stod han i Apples første årti bl.a. bag Apple II computeren og havde stor indflydelse på det oprindelige Apple Macintosh program.

Han forlod dog Apple i 1985 efter en traumatisk flyulykke, hvorefter Steve Jobs tog roret. Siden er han blevet en velkendt kritiker af Apples produkter, og han siger gerne sin mening når der er noget ved Apples produkter han ikke bryder sig om.

Annonce:

I et interview med erhvervsmediet Bloomberg, der er Woz – som han også kaldes – ude og fortælle at han savner den foldbare iPhone og finder det skidt for Apple at de endnu ikke har et modsvar klar på den front.

“Apple has been a leader for quite a long time in a few areas such as touch ID, facial ID, and easy payment with the phone”, lyder det fra Wozniak på Bloomberg TV, og fortsætter:

“They’re not the leader in areas like the folding phone, and that worries me because I really want a folding phone”.

Her refererer Steve Wozniak til Samsung og Huawei der allerede har fremvist deres bud på foldbare smartphones nu, sammen med de øvrige mobilproducenter der havde prototyper med på udstillingen MWC.

Hele interviewet med Steve Wozniak kan ses her.

 

Annonce:
Forrige artikelHTC 5G Hub: Router, hotspot og Android tablet
Næste artikelGoogle: +100 mio. telefoner får egen knap til Google Assistant
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.