Forside Produkter Mobil

Huawei Mate 20 Pro vinder “Best Smartphone” ved MWC 2019 i Barcelona

-
Huawei Mate 20 Pro er den nye Android konge.

Huaweis Mate 20 Pro løb i går med den prestigefyldte pris ”Best Smartphone” ved MWC i Barcelona. Prisen blev tildelt Mate 20 Pro på grund af smartphonens stærke performance, banebrydende kamera, lange batteritid, innovative opladningsløsning og smukke design. Prisen blev uddelt af  GSMA.

”Huawei Mate 20 serien repræsenterer Huaweis innovative DNA og måske endnu vigtigere vores stærke teknologiske løsninger, der giver brugerne den ultimative produktoplevelse. Vi kan også se på vores salgstal, at Huawei Mate 20 Pro har vundet hjerter og tillid fra forbrugere verden over,” sagde Kevin Ho, President of Handset Business for Huawei Consumer Business Group, i forbindelse med overrækkelsen af prisen.

Læs også: Test: Huawei Mate 20 Pro – En ny Android-konge er født

Annonce:

Mate 20 Pro er Huaweis seneste flagship smartphone. Mate 20 Pro indeholder verdens første 7nm mobile AI chipset Kirin 980, der sikrer optimal performance og en imponerende batteritid. Smartphonen understøtter 40W Huawei SuperCharge, der er en af de hurtigste opladningsløsninger på markedet. Ligesom den ligger helt i top på DxOMark i kamerakvalitet.

Huawei’s næste flagskib Huawei P30 Pro lanceres i Paris den 26. marts 2019.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.