Forside Produkter Mobil

LG G8: Lyd i OLED-displayet, DTS:X og HiFi DAC

-

LG G8 ThinQ smartphone vil fokusere på lyd, både tale, stereo, surround og hi-res audio.

Årets mobiludstilling, Mobile World Congress (MWC), nærmer sig.

Annonce:

Blandt nyhederne vil være LG G8 ThinQ smartphone, og nu løfter LG selv lidt af sløret for hvad den vil indeholde af features.

De har nemlig valgt at overføre deres Crystal Sound OLED (CSO) fra TV-displays til nu mobil-displays. Ved Crystal Sound er det glaspladen foran selve OLED-displayet der fungerer som højttaler.

Glaspladen sættes i vibrationer og det frembringer lyden. På OLED TV er der mulighed for to kanaler eller mere, for stereo gengivelse.

Som illustrationen fra LG viser, så er glaspladen her kun én kanal. Der er dog mulighed for at spille stereo ved at benytte glasset som én kanal og en klassisk højttaler i bunden som den anden kanal.

Lyden er tunet af LGs audio partner, Meridian.

LG G8 ThinQ vil også indeholde DTS:X 3D Surround Sound, der i følge LG kan emulere et 7.1 kanalers surround system, både med og uden hovedtelefoner.

Telefonen er også udstyret med en Hi-Fi Quad DAC, for høj kvalitet i konverteringen fra digital til analog, eksempelvis ved afspilning af hi-res lyd fra musikfiler eller streaming via Master Quality Authenticated (MQA) som er det TIDAL benytter til deres hi-res 24-bit musikstreaming.

 

Annonce:
Forrige artikel14.8 mio. brugeres data hos 500px er blevet stjålet
Næste artikelHollywood-stjerner klipper snoren til Apples Netflix-konkurrent
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.