Forside Produkter Mobil

OiSTER starter priskrig på firmatelefoni

-
OiSTER klar til firmatelefoni

OiSTER har lanceret et firmaabonnement til 80 kr. (ekskl. moms). Dette for at gøre sig attraktiv på erhvervsmarkedet for mobiltelefoni.

De syngende østers fra lavprisselskabet OiSTER er trukket i jakkesæt og slips og vil nu gøre de danske virksomheder opmærksomme på, at de kan købe billig telefoni hos OiSTER Biz. Teleselskabet har i en årrække haft succes med at være billig på markedet for privatkunder, men vil nu også udbrede konceptet på erhvervsmarkedet.

”Vi har længe solgt telefoni til CVR-numre, men vi tror på, at der findes en hel del flere virksomheder derude, som godt kunne være interesserede i vores model. Derfor vælger vi nu at skilte mere direkte med vores erhvervstilbud og kalder det OiSTER Biz. Vi er først og fremmest bedst til prisen, og så tilbyder vi en mulighed for selvbetjening, som er attraktiv for mange mindre virksomheder,” fortæller Jesper Bennike, som er direktør for OiSTER. Og han forklarer fortsat:

Annonce:

”Mange mindre virksomheder indkøber som private, og vil bare gerne bestille selv i stedet for at bruge tid på at ringe i dagtimerne og sende tilbud frem og tilbage. De fleste erhvervsforretninger er i dag opsat til at kunne tiltrække alle størrelser af virksomheder og tilbyder meget avancerede løsninger med lange bindingsperioder. Her taber de ofte de mindste på gulvet. Og det er dem, som vi nu går efter med en mere simpel pakke til en skarp pris.”

 

Ingen bindingsperiode

Hos OiSTER Biz kan man købe mobilabonnementer uden binding til priser fra 80 kr. ex moms om måneden. Her får kunderne fri tale og sms/mms samt 2 GB data. Vil man have 60 GB koster det 100 kr. ex moms om måneden, og FRI data koster 120 kr. ex moms.

”Vi kan tilbyde nogle rigtig skarpe priser, fordi vi er et 100% online teleselskab uden fysiske butikker og lange åbningstider i kundeservice. Til gengæld har vi en rigtig god og nem selvbetjening, hvor kunderne som oftest finder svar og løsninger selv,” fortæller Jesper Bennike fra OiSTER

De jakkesæt-klædte østers fra OiSTER Biz har fået deres eget sorte univers på https://www.oister.dk/erhverv

 

Om OiSTER Biz

  • Alle abonnementer inkluderer fri tale og sms/mms, 4G data, samlerabat, WiFi-opkald, og adgang til fordelsklubben OiSTER+
  • OiSTER benytter teleselskabet 3’s mobilnetværk, som primo 2019 dækker 98% af befolkningen med 4G

 

Annonce:
KILDEPressemeddelse, OiSTER
Forrige artikelTCL gør klar til en fremtid med foldbare telefoner
Næste artikelStadig ingen F1TV Pro i Danmark…. men kl. 11.00 sker der noget.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.