Forside Produkter Mobil

OnePlus nu i top-5 for premium-smartphones i USA

-

OnePlus har været i det amerikanske marked siden 2013, og nu ser det ud til, at amerikanerne for alvor har taget den anmelderroste telefon til sig. Det viser en ny rapport fra analysevirksomheden IDC.

Her fremgår det, at OnePlus er blandt de fem bedst sælgende premium-smartphones (over 500 dollars) i USA i fjerde kvartal af 2018.

Annonce:

”Det er over fem år siden, at vi lancerede vores første telefon i USA, og som kun kunne købes online. Vi er stolte over, hvor meget vi har opnået allerede og vi er utrolig spændte på, hvad fremtiden bringer”, fortæller CEO i OnePlus, Pete Lau.

LÆS OGSÅ: TEST: OnePlus 6T – Meget Android for pengene

 

Nummer ét i Indien

Det er ikke kun i USA, at OnePlus har vind i sejlene, hvis man kigger udover de danske grænser.

OnePlus nemlig det bedst sælgende smartphonebrand i premium-klassen i Indien, der som bekendt er et kæmpe marked med flere end 1 milliard indbyggere.

Det viser en rapport fra Counterpoint Research. Den viser samtidigt, at OnePlus står for 36 pct. af det indiske marked indenfor premium smartphones og at OnePlus for fjerde kvartal i træk ligger nr. 1 på salgslisterne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.