Forside Nyheder

Samsungs næste trådløse øretelefoner kan lades op på ryggen af S10

-

Reverse Wireless Charging, hvor en trådløst opladelig enhed kan oplade andre trådløst opladelige enheder, ser ud til at blive lidt af en trend. Og Samsung er godt på vej til at springe på trenden med manér.

Annonce:

I den fortsatte strøm af lækager og rygter omkring Samsungs næste flagskibstelefon, S10, er der nu også kommet nyt om dens Reverse Wireless Charging-muligheder, og de kan gå hen og blive ret spændende.

Et nyt marketing-foto, som websitet WinFuture har fået fingre i, synes nemlig at angive, at S10 har tilstrækkelig Reverse Wireles Charging-kapacitet til at kunne oplade trådløse øretelefoner. Og ikke bare selve øretelefonerne, også lade-æsken, de kommer i.

På billedet ser man nemlig Galaxy Buds, Samsungs bud på helt trådløse øretelefoner, sidde oven på ryggen af en S10, i deres ladeæske. Hvad skulle de lave der, hvis det ikke var fordi, de var igang med at blive ladet op?

Det sidste understøttes naturligvis ikke bare af hele den nuværende trend omkring Reverse Wireless Charging, der også omfatter den nye iPad Pro, der f.eks. kan oplade Apples digitale pen, Pencil.

Keramisk ryg?

Det understøttes også af, at der tidligere har gået rygter om, at S10 skulle have Reverse Wireless Charging ombord, og sideløbende rygter om, at Galaxy Buds skulle komme i en æske, der kan oplades trådløst.

Derudover ved vi ikke ret meget fra billedet, ud over at det ser ud som om, S10 kommer i en udgave med keramisk ryg. Det er i hvert fald det, som smartphonen på billedet ligner. I forhold til Galaxy Buds, så kender vi til deres eksistens fra en registrering hos de amerikanske telemyndigheder FCC.

Indtil videre har det sidstnævnte dog kun ført til spekulationer om, at de skulle være en videreudvikling af IconX, Samsungs nuværende trådløse øretelefoner. Men altså i et nyt design og med trådløs opladning.

Vi finder dog formentlig ud af meget mere, når vi kommer frem til 20. februar, hvor Samsungs næste Unpacked-event løber af stablen.

Annonce:
Forrige artikelChrome tjekker automatisk om dit kodeord er lækket
Næste artikelBesøgsrekord på recordere.dk
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.