Forside Produkter Mobil

3 klar med eSIM til de nye iPads

-
eSim er indbygget i flere nye telefoner, ure og tablets.

3 åbner i dag for bestilling af eSIM til iPad Pro 11.0, iPad Pro 12.9 3rd-gen samt de nye iPad Air 10.5 og iPad mini 7.9 5th-gen.

3 kan i dag afsløre, at de som det første danske teleselskab kan aktivere eSIM på iPad Pro 11.0, iPad Pro 12.9 3rd-gen samt de nye iPad Air 10.5 og iPad mini 7.9 5th-gen. Med eSIM vil det i fremtiden ikke længere være nødvendigt at vente på at få det fysiske SIM-kort – eSIM er nemlig en lille chip, der allerede er indbygget i iPad’en, og som aktiveres via en QR-kode.

”Det er en stor fornøjelse endnu engang at kunne være først med at give danskerne mulighed for at benytte eSIM – denne gang på de nyeste iPads. Der er der ingen tvivl om, at vi på sigt kommer til at bevæge os helt væk fra det fysiske SIM-kort. Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores kunder den nyeste teknologi, og derfor er det afgørende, at vi følger med udviklingen,” siger David Elsass, der er direktør for privatmarkedet hos 3.

Annonce:

 

 

Annonce:
KILDEPressemeddelse, 3
Forrige artikelUps! Huawei P30 Pro afsløret lidt for tidligt
Næste artikelUkendte oprettede mere end hundredetusinde nye Dplay brugere i weekenden
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.