Netflix Our Planet serie, med David Attenborough, har premiere 5/4

-

Netflix går BBC i bedene og lancerer deres egen naturhistoriske serie i otte afsnit.

Our Planet er en naturserie i 8 afsnit, der indeholder optagelser af dyreliv og habitater som aldrig er blevet vist før.

Speaker er kendt. Det er Sir David Attenborough, der også har indtalt flere af BBCs naturserier gennem tiden.

Annonce:

Serien afslører, hvorfor naturen har betydning for os alle, og hvad vi skal gøre for at passe på den. Sammen med serien vil der være film og billeder bag kulisserne, som også vil blive lanceret på Netflix.

Udover Sir David Attenborough, præsenterer serien lokale fortællere på ti sprog, herunder Penélope Cruz og Salma Hayek på spansk for henholdsvis Spanien og Latinamerika.

Optagelserne til det ambitiøse fireårige projekt er foregået i 50 lande på tværs af alle verdens kontinenter og med en stab på over 600 personer. Serien fokuserer på den bemærkelsesværdige diversitet i habitater rundt om i verden – fra den fjerne arktiske ødemark over det mystiske dybhav til de uendelige landskaber i Afrika og forskelligartede jungler i Sydamerika.

I det første afsnit føres seerne på en rejse fra den brasilianske regnskov til øhavet Svalbard ud for Norge og udforsker, hvordan skrøbelige habitater er forbundet, og hvorfor de alle er afgørende for livets opretholdelse på vores planet.

Efterfølgende episoder viser Jordens vigtige økosystemer, eller habitater: de frosne verdener af is, junglerne, det kystnære hav, ørkenerne og græsstepperne, det åbne hav, ferskvandsområder og skove. Takket være det store team med nogle af verdens bedste dyrefotografer, researchere og forskere — og den nyeste 4K-kamerateknologi — indeholder hvert afsnit en lang række fantastiske sekvenser, der aldrig er blevet vist før.

Med et hidtil uset omfang og ambition vil Our Planet forsøge at underholde og tryllebinde et globalt publikum i alle aldre. Endnu vigtigere håber Netflix at serien vil hjælpe med at sætte gang i en vigtig diskussion om vores fælles hjem på et afgørende tidspunkt, hvor vi er nødt til at gøre noget.

Seerne vil forundres over de forskelligartede landskaber og det dyrebare og sjældne dyreliv, men de vil også se de nødvendige skridt til at beskytte naturen.

“Over hele planeten ødelægges livsvigtige forbindelser,”
bemærker David Attenborough, og fortsætter:

“Det, vi foretager os i de næste 20 år, vil bestemme fremtiden for alt liv på Jorden.”

Our Planet er produceret i samarbejde med Verdensnaturfonden (WWF).

 

Tilgængelighed

Our Planet har premiere på Netflix verden over d. 5. april.

 

Annonce:
Forrige artikelKvarterets indbrudskatalog: Bluetooth kan afsløre hjemmets elektronik
Næste artikelApple opdaterer iMac: Nu 2x mere performance
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.