Forside Nyheder

Nu kommer IKEA’s Sonos højttalere

-

Nu er der ikke langt tid til at IKEA er klar med deres SYMFONISK højttalere, som de laver sammen med Sonos. Højttalerne har verdenspremiere den 9. april på møbelmessen Salone del Mobile i Milano fra 9-14. april.

Lys og lyd er vigtigt for IKEA, og derfor har de brugt de seneste år på at blive en aktiv spiller i det intelligente hjem. Og nu er IKEA så endeligt klar til at fremvise resultatet af samarbejdet med Sonos med deres nye SYMFONISK streaming-højttalere.

Det sker på den store internationale møbelmesse Salone del Mobile, der afholdes i Milano fra den 9. – 14. april 2019.

Annonce:

IKEA har valg at deltage med både lys og lyd i en FEEL HOME udstilling.

“Sammen med Sonos, ønsker vi at kombinere vores møbler med deres ekspertise inden for smart lyd, og ønsker også at vise hvor stor en del af folks liv lyd og lys er”, fortæller Björn Block, der er forretningsansvarlig for IKEA Home Smart.

 

Arbejdsmodeller til designet af Symfonisk. Foto: Tom Logde, Sonos, via The Verge

IKEA og Sonos har allerede tidligere vist deres prototype af en boghylde-højttaler, og i Milano kan du så se det endelige resultat, og tale med folkene bag IKEA SYMFONISK, ligesom repræsentanter fra Sonos vil deltage på IKEA’s stand.

TRÅDFRI som er IKEA’s smarte lys-serie, bliver også vist på messen.

IKEA har endnu ikke oplyst hvornår produkterne er i deres butikker, men der kan ikke gå langt tid, når de nu viser dem frem på messer.

Annonce:
Forrige artikelGoogle kan være på vej til at droppe laptops og tablets
Næste artikelRakuten TV: Ny film-streaming er åbnet i Danmark
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.