Forside Produkter Mobil

Nyt Huawei Watch GT: Active Edition

-

Active Edition er skabt til det aktive liv med 2 ugers batteritid og fitnesstracker.

Huawei har succes med GT-serien af smarture. Siden lanceringen i oktober 2018 har de solgt mere end en million af de ure, og det gør GT-serien til den hidtil bedst sælgende hos dem.

Annonce:

Nu kommer ‘Active Edition’. Et ur der er bygget til det aktive liv, bl.a. med fitnesstracker og en batteritid på 2 uger så det ikke lige skal oplades midt under hiking-turen.

Huawei GT Active Edition er lavet i rustfrit stål og kommer med en 3,5 cm AMOLED touchskærm på i 454×454 pixels.

Remmen er i fluoroelastomer (syntetisk gummi) i mørkegrøn. Huawei fortæller at remmen gør uret behageligt at have på i hverdagen samtidig med at den er modstandsdygtig over for vand, sved og skidt under sport.

 

 

Udstyret med Triathlon- og søvntracker

Ud over at understøtte en række trackingmuligheder for både indendørs og udendørs træning, kommer Huawei Watch GT Active Edition med et helt nyt Triathlon mode. Smartwatchet kan måle præcist under de tre udendørs Triathlon-dicipliner svømning, cykling og løb samt måle skiftetiden mellem disciplinerne.

Af andre funktioner understøtter Huawei Watch GT Active Edition aktivitetstracking, som ved hjælp af Huaweis egen hjertemålerteknologi, TruSeen 3.0, tracker og notificerer brugeren om puls både i hviletilstand og under sport.

Trackeren kan bl.a. sættes op til at råde brugeren til at intensivere træningen ud fra pulsmål, som personen har indstillet det til på forhånd.

 

 

Den nye Active Edition måler dog ikke kun aktivitet i vågen tilstand, men tracker også brugerens søvnmønster igennem teknologien TruSleep 2.0. Baseret på over 200 indkodede forslag og den målte søvnkvalitet giver trackeren personlige anbefalinger til, hvad man kan gøre for at forbedre sin søvn.

Smartwatchet har en batterilevetid på to uger ved typisk brug og har netop fået sit navn for at understrege den lange batterilevetid.

GT, som er en forkortelse for det italienske Gran Turismo, er en direkte reference til bilindustrien og de sportsvogne, der er velegnet til at køre lange distancer med høj hastighed.

Når Huawei Watch GT er på så skelner det mellem forskellige aktiviteter, såsom hverdagsbrug, søvn og motion, og kan via en strømspare-algoritme tilpasse strømforbruget til den konkrete brugssituation.

 

 

 

Pris og tilgængelighed

Huawei Watch GT Active Edition koster kr. 1.899,-

Ventes i butikkerne nu.

 

Sponsorerede links

Huawei P30 og P30 Pro er nu til salg hos både Telia og CallMe

 

Annonce:
Forrige artikelHvad er formålet med Huaweis smartbriller?
Næste artikelSe listen: Så store er de forskellige smart tv
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.