Forside Produkter Gadgets

Samsungs nye Galaxy Watch Active smartwatch kan bestilles nu

-
Samsung Galaxy Watch Active

Fra i dag er der salgsstart på den nyeste generation af smarture fra Samsung. Modellen hedder Galaxy Watch.

Galaxy Watch Active har et stilfuldt design i metal med en størrelse på 40 mm og kommer i farverne Silver, Sort og Rose Gold. Uret er beskyttet med Gorilla Glass klasse 3 og er dermed helt i top, når det gælder holdbarhed.

“Mange flere træffer i dag beslutninger i hverdagen, som er baseret på sundhed, og interessen for produkter, der kan forenkle et aktivt og sundt hverdagsliv, er derfor større end nogensinde. Galaxy Watch Active er tilpasset de moderne brugeres unikke livsstil og forskellighed, og vi håber, at det vil inspirere og hjælpe mange med at nå deres sundhedsmål”, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark.

Annonce:

 

Træningsuret med personlig coaching

Med Galaxy Watch Active måles brugerens aktivitet og puls automatisk og kan analyseres løbende. Men træningsuret går endnu længere end det, da det også tilbyder personlig coaching og rådgivning tilpasset brugerens livsstil. Galaxy Watch Active er kompatibel med både Android og iOS og har både pulsmåler og GPS. Det tilbyder brugeren coaching i realtid og har 39 målbare indendørs og udendørs aktiviteter. Galaxy Watch Active har også træningsapps fra for eksempel Under Armor og Strava, der hjælper brugeren med at måle og følge op på deres yndlingsaktiviteter.

 

Pris og levering

Galaxy Watch Active har salgsstart -, og kommer i butikkerne fra den 22. marts i farverne Silver, Sort og Rose Gold med en vejledende pris på 1.999 DKK.

Annonce:
Forrige artikelNu kan du bestille Apple Watch med mobilforbindelse hos Telia
Næste artikelPhilips på vej med ny OLED-topmodel
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.