Forside * Featured

Spotify Premium Duo: Nyt abonnement for 2

-

Spotify udbyder nu et nyt abonnement, for to der bor under samme tag.

Danmark er blevet udvalgt som forsøgsland for et nyt Spotify-abonnement: Premium Duo.

Annonce:

Der er gratis Spotify, betalt af reklamer, og så er der Premium uden reklamer. Men for tiden er der flere Premium-abonnementer at vælge imellem:

  • Spotify Premium: 1 bruger, kr. 99/måned
  • Spotify Premium Duo: 2 brugere, kr. 124/måned (ny)
  • Spotify Premium for Family: 5 brugere, kr. 149/måned.

Der kan skiftes mellem abonnementerne efter behov.

 

Bo under samme tag

Betingelsen for at få det nye Spotify Premium Duo til kr. 124/måned er at der tilknyttes to separate Spotify-konti samt at begge bor under samme tag.

Der er med andre ord for gifte. samlevende eller roomies, der deler adresse.

De to brugere vil have hver deres separate Spotify-oplevelse, dog tilføjet nye fælles playlister der automatisk genereres ud fra hvad hver især lytter på. Der er også mulighed for at dele playlister med hinanden.

Spotify fortæller at man ikke mister sin egen profil ved at koble den sammen med en anden på Duo-abonnementet. Så al historik, playlister mv. vil fortsat være der, og fortryder man senere kan det nemt afmeldes igen, lover Spotify.

Spotify Premium Duo er en forsøgsordning. Det testes for tiden i Danmark, Columbia, Chile, Irland og Polen, for at se om det er en abonnementstype der er interesse for.

 

Pris og tilgængelighed

Spotify Premium Duo koster kr. 124/måned.

Er tilgængelig nu. Læs mere om det her.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.