Forside * Nyheder

Strive udvider med fodbold fra USA

-

Strive Sport udvider med fodboldligaen fra USA, Major League Soccer (MLS)

Strive Sport har købt rettighederne til den nordamerikanske fodboldliga Major League Soccer (MLS) frem til 2022.

Annonce:

Kampene fra amerikanske fodboldliga, som altså er vores version af foldbold. Det er planen at sende alle kampe, herunder alle Zlatan Ibrahimovics kampe i LA Galaxy.

“På Strive Sport er vi meget glade for at kunne tilbyde endnu mere fodbold til vores kunder samt at kunne fortælle om Zlatans fremskridt i USA. MLS er en hårdt satsende liga med høj underholdningsværdi og flere store navne samt omkring 20 skandinaviske spillere”, fortæller Kristian Hysén, administrerende direktør i IMG Nordic, som ejer Strive Sport.

Dermed supplerer MLS kampene fra spanske La Liga og italienske Serie A.

 

Premiere i weekenden

MLS starter i weekenden og spilles frem til november. Der spilles over 400 kampe i løbet af sæsonen, hvoraf omkring en fjerdedel sendes om aftenen dansk tid.

“MLS spilles også om sommeren, og det er jo skønt at kunne vise international topfodbold i en periode, hvor de store europæiske fodboldligaer holder pause”, siger Kristian Hysén.

Premierekampen er LA Galaxy mod Chicago. Den kamp sendes kl. 2 natten til søndag dansk tid.

Der er ikke annonceret nogen ændring i abonnementsprisen i den forbindelse. Strive Sport koster kr. 79/måned.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.