Forside Nyheder

TV 2 PLAY har nu en halv million abonnenter

-

TV 2s streamingtjeneste har rundet en milepæl og har planer for videreudvikling.

TV 2 PLAY, streamingtjenesten fra TV 2, viser programmer fra TV 2-kanalerne, både live og arkiv. Dette krydret med indhold der ikke har været vist på TV.

Annonce:

Tilslutningen til TV 2 PLAY har været stødt stigende. I slutningen af november 2018 kunne TV 2 fortælle at tjenesten havde nået 450.000 abonnenter og nu er en ny milepæl i hus.

I forbindelse med fremlæggelsen af årsregnskabet der fortælles at TV 2 PLAY har passeret 500.000 abonnenter.

Den popularitet vækker glæde i bestyrelsen på TV 2, for her er strategien at at streaming skal være et stærkt ben i koncernen.

“I hele TV 2s organisation er der fuldt fokus på TV 2 PLAY, samtidig med at den eksisterende forretning fastholdes. Streamingtjenesten er TV 2s vækstmotor, som skal være med til at sikre fortsat udvikling og produktion af det gode indhold til TV 2s platforme, for også i en mere fragmenteret medieverden er dansk kvalitetsindhold nøglen til at engagere og samle danskerne”, fortæller TV 2s bestyrelsesformand, Jimmy Maymann, og fortsætter:

“Konkurrencen er massiv – især fra internationale aktører – og forbrugervanerne ændrer sig med stor hast, men TV 2 viser senest med resultaterne fra 2018, at virksomheden har fokus på udvikling af alle dele af forretningen”.

TV 2 PLAY skal videreudvikles såvel teknisk, som kommercielt og indholdsmæssigt.

 

Annonce:
Forrige artikelNu kommer næste generation af AirPods med trådløs opladning
Næste artikelMicrosoft vil matche Googles streamingtjeneste på E3
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.