Forside Nyheder

Boxer-kunder får streamingtjenesten Dplay

-
Discovery Dplay. Foto: recordere.dk

TV-distributøren Boxer har indgået en aftale med Discovery Networks om at få streamingtjenesten Dplay.

165.000 kunder hos tv-stributøren Boxer får nu adgang til Dplay resten af året. Det er streamingtjenesten fra Discovery Networks.

Boxer er første danske tv-distributør der får Dplay med ombord. En tjeneste der samler programmer fra kanalerne Kanal 4, Kanal 5, Discovery Channel, TLC, ID og Animal Planet. Både arkiv og snigpremierer.

Annonce:

“Med dplay får vores kunder endnu mere frihed til at se deres foretrukne indhold, når det passer dem, og vi er stolte over, at Discovery har valgt os som lanceringspartner. Dplay er ekstra relevant for netop vores kunder, fordi tjenesten bygger oven på nogle af de mest sete tv-kanaler i Boxers udbud. Aftalen er et vigtigt element i vores vækststrategi, som vi kalder ”Boxer 3.0”, fortæller Ulf Lund, adm. direktør i Boxer.

Det bliver den 2. streamingtjeneste hos tv-distributøren. Siden november sidste år har TV 2 Play været en del af Boxers tilbud.

 

Pris og tilgængelighed

Boxer-kunder med pakkerne Max eller Mix får fra 8. maj fri adgang til Dplay året ud.

Fra næste år vil Dplay fortsat være en del af Boxer Max og Mix, mens andre Boxer-kunder vil kunne tilkøbe tjenesten med rabat.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.