Forside Indhold og distribution Musik

Kim Larsen rekordsælger på alle medier

-
Kim Larsen’s sange fra første sal sælger stort (foto: Kim Larsen, Facebook)

I fredags udkom ‘Sange Fra Første Sal’ med Kim Larsen. Indeholdende 12 sange der blev indspillet sidste år i Larsens egen lejlighed i Odense i april, på nær to sange, der blev optaget på et hotelværelse i Århus i august.

En udgivelse, der har været orkestreret hele vejen fra start til slut af Kim Larsen selv. Sangskrivning, indspilning, mix, rækkefølge, titel, coverbillede osv.

Modtagelsen af albummet har været intet mindre end overvældende:

Annonce:
  • Samtlige fysiske eksemplarer af CDer og vinyler blev revet væk fra alle salgssteder på selve udgivelsesdagen, og 2. oplag er på vej til forretningerne i løbet af næste uge.
    • Streamingtjenesterne har oplevet et boom af dimensioner med omkring 1 million streams det første døgn.
    • Spotify havde samtlige sange i deres Top 50 og albummet ligger #1 på YouSee.

Hjalmer og Jørn Ørn, der har indspillet albummet sammen med Larsen, har følgende fælles kommentar, “Det har på alle måder været en utrolig oplevelse med albummet ‘Sange Fra Første Sal’. At være med i hele processen, fra den første spæde øver til de sidste mix rettelser, har været større end noget, der kan sættes ord på. 
Vi er blæst helt bagover over modtagelsen, som vi, på Kims og egne vegne, siger tusinde tak for. “

Et af Kim Larsens allersidste ønsker var, at de færdige sange han arbejdede på det sidste år af sit liv, skulle udgives.

I Odense startede salget ved midnat, og allerede inden dagen var omme var alle fysiske eksemplarer solgt. Dette til trods for at den lokale plade-pusher gik i Føtex og købte deres sidste eksemplarer også.

Annonce:
Forrige artikelApple Pay: Mange flere danske banker melder sig klar
Næste artikelRadiolytningen i Norge er tilbage på niveau med tiden før FM-sluk
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.