Forside * Nyheder

Marantz Melody X: Alt i ét system med talestyring

-

Marantz lancerer talestyret Melody X. Et alt-i-ét-system der erstatter M-CR611.

Anlægget M-CR611 var et populært alt-i-ét-system fra Maranz og nu kommer afløseren.

Annonce:

Marantz Melody X M-CR612 er som forgængeren udstyret med CDafspiller, Bluetooth samt DAB+/FM radio.

En nyhed i årets Melody X er talestyring. Nu er der styring af anlægget viaAmazon Alexa, Google Assistant eller Apple Siri.

Den nye Melody X er blevet en del af Denon HEOS multirum og har også fået understøttelse for seneste Airplay 2 fra Apple.

Hi-Res audio understøttes op til 24bit/192kHz samt dobbel DSD (5.6MHz). Af streamingtjenester understøttes Deezer, TIDAL og Spotify Connect.

Effektforstærkeren er nu 4-dobbelt, med i alt 4×30 Watt. Det betyder der kan drives to stereopar samtidig, med hver sin volumen, eller udgangene kan benyttes til bi-amp til højttalerne og en tredie mulighed er brokobling af udgangene via Marantz PBTL Mode, for dobbelt effekt (2×60 Watt) ud til et sæt højttalerne.

Af kablede tilslutninger er der analog line-in, 2 stk. digital optisk ind, subwoofer udgang, hovedtelefonudgang, pre-out samt 2x højttalerudgange (med separat volumen).

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

Marantz Melody X M-CR612 koster kr. 5.499,-

Det lander i handlen i slutningen af april måned.

Marantz importeres og forhandles i Danmark af: HiFiFreaks

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.